HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 13.04.2024

0

Do sestavy kola bychom tentokrát nejraději přidali i náhradníky. Několik hráčů, kteří sem patří, tu své místo, bohužel, nenašli. I tak ale věříme, že je z čeho vybírat. Tak přejeme šťastnou ruku při výběru.

 

Derek Faltus sice se svým týmem podlehl favoritovi z Horšovského Týnu, několika důležitými zákroky ale podržel svůj tým a zápas tak byl do poslední minuty otevřený.

 

Jediný ortodoxní obránce v tomto výběru je David Paškan, který povedeným výkonem dopomohl ke kanonádě Bolevce proti Staňkovu. Zbylí dva obránci nepatří na defenzivní pozice, my je zde ale musíme umístit. Ondřej Růžek patří na pozici defenzivního záložníka, pozici pár metrů blíže svému brankáři by ale určitě zvládl. A třeba by dal gól, stejně jako v neděli v Sušici. Druhým neobráncem v sestavě je David Brabec z Křimic. Ten sice gól nedal, za to byl přesně tam, kde měl být, plnil taktické pokyny a i díky němu Křimice vyhrály takovým rozdílem.

 

Karel Dejmek, záložník týmu z Bolevce, podpořil dobrý výkon proměněnou penaltou.

Vojtěch Petrželka z Lub pak nasázel hattrick do sítě Slovanu, Adam Beránek přispěl k vítěznému derby dobrým výkonem a jedním gólem. (Do grafické části sestavy zabloudil sestavový šotek a místo Adama je zde jiný Beránek - Dominik z Lub. Adamovi se tímto omlouváme a hlasy se samozřejmě počítají jemu.) Čtvrtým záložníkem do party je David Tumpach. David sice není záložník, to ale nic nemění na faktu, že znovu vstřelil gól. Tlumačovu dva.

 

V útoku musíme začít Michalem Pelnářem, který překonal Jánského pětkrát. Jiří Matějka z Lub zapsal 2+2, Jakub Javorský z Chlumčan rozhodl derby hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 17:35 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.