SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Ani letos nepřijdou čtenáři našeho webu o možnost hlasovat pro nejlepšího hráče víkendu, se kterým vám v následujících dnech přineseme rozhovor. Z časových důvodů začínáme až od druhého kola. Kdo se tak stane prvním králem ročníku 2015/16? Je to na vás, hlasovat můžete až do středečního poledne!

Dušan Kvídera (Chlum)

Stálice v brance celku, který má doposud skóre 1:1. Ofenziva tak má co dohánět, obrana s Kvíderou v čele se naopak může pyšnit nejlepšími čísly z celé soutěže.

 

Jaroslav Schejbal (Líšiná)

Jediný střelec Líšiné proti Hradci (1:5). Vstřelená branka je rozhodně pozitivní, na práci směrem dozadu musí zapracovat. Stejně jako jeho spoluhráči.

 

Václav Nachtman (Starý Smolivec B)

Možná překvapivé jméno v sestavě. Řízný bek však proti Chlumu (1:1) nevyrobil žádnou chybu, trenér se na něj může spolehnout.

 

Jan Calta (Seč)

Jeden z favoritů celé ligy vstoupil do ročníku znamenitě. Po další výhře má skóre 7:3 a jen o chlup zaostává za prvním Hradcem. To vše i díky Janu Caltovi, který je pro soupeře mnohdy neprostupnou zdí.

 

Václav Pergl (Seč)

Druhý nominovaný za celek kouče Plojhara. Pravý obránce těží ze své práce s míčem i z dobrého herního myšlení.

 

Ahmed Mebarki (Ptenín)

Špílmachr Lučiny k tradičně skvělým přihrávkám přidal navíc i branku, díky které se stále ještě stoprocentní Ptenín dostal do vedení nad Mantovem 2:0.

 

Jiří Šubrt (Hradec B)

Silná záložní řada je možná největší zbraní Hradce, který si jistě bude chtít oslavy ze zisku titulu zopakovat. Jiří Šubrt do ní neodmyslitelně patří, navíc Líšiné vstřelil branku na 4:0.

 

Jiří Kaplan (Hradec B)

Dalším hradeckým středopolařem, kterému se první zářijový víkend dařilo se jmenuje Jiří Kaplan. I on vsítil gól, konkrétně v 52. minutě na 3:0.

 

Lubomír Housar (Mantov)

Při špatném výkonu Baníku Mantov v utkání s Ptenínem se nějaká pozitiva hledala těžko. Jedním mohl být výkon střídajícího útočníka, který dvacet minut motal soupeři hlavu. Prohru 1:3 bohužel odvrátit nedokázal.

 

René Fisher (Hradec B)

Kapitán vedoucího celku ligy, který v neděli rozstřílel Líšinou. Je třeba něco dodávat? Snad jen to, že se na kanonádě podílel jedním gólem.

 

Jaroslav Bouzek (Neurazy)

Lídr nováčka by na hřišti nechal i duši. Srdnatý výkon tentokrát body nepřinesl, radost může mít z pěkné trefy, na kterou brankář Masec nedosáhl.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.