SESTAVA KOLA - 5.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Vltavín nešetřil Čáslav, Chrudim zvládla šlágr kola v Králově Dvoře, Převýšov zaskočil Domažlice a mnoho dalšího. Ani páté kolo třetí nejvyšší soutěže naší republiky nezklamalo a nabídlo fanouškům mnoho zajímavých momentů. Střelcem kola se jednoznačně stal Jan Hodas, který obdaroval Čáslav třemi góly. Mezi bránkaři zase tentokrát kraloval skvělým výkonem Radek Petr z Převýšova, na kterého nedokázali vyzrát střelci Domažlic. Ani další fotbalisté naší sestavy v ní rozhodně nejsou náhodou! Kdo bude tentokrát vyhlášen nejlepším hráčem kola v ČFL?

Radek Petr - Převýšov
Od první do poslední minuty držel převýšovský brankář nad svým týmem ochrannou ruku v brankářské rukavici! Už během základních devadesáti minut vychytal Domažlicím několik velkých šancí a panoval i v následném penaltovém rozstřelu! Byl jednoznačným hrdinou zápasu.

Tomáš Šilhavý - Králův Dvůr
Cábelíci domácí zápas s Chrudimí nezvládli a nejtěsnějším možným rozdílem jí podlehli. Šilhavý má však svědomí čisté. Obětavě bránil před vlastní brankou, aktivně se zapojoval i do útočení.

Václav Heger - Most
Mostu úvod soutěže vůbec nevyšel a výhru už potřeboval jako sůl. Heger má na hřišti převážně obrané povinnosti, tentokrát však zúročil i své střelecké umění, když v závěru zápasu jistil vysněnou výhru svého týmu. Jeho gól se navíc stal nakonec gólem vítězným.

Jakub Jarkovský - Převýšov
Jak už bylo řečeno, převýšovský brankář Petr se musel hodně otáčet, aby jeho tým nepodlehl doma Domažlicím. Sám by ale na vše nestačil. Jarkovský mu jako správný kapitán pomáhal, seč mu síly stačily a tato spolupráce nesla své ovoce.

Adnan Džafič - Táborsko B
Džafič byl jednou z několika posil Táborska v zápase proti Štěchovicím a výrazně mu pomohl k nutnému vítězství nad Štěchovicemi. Táborsko mělo za sebou dlouho šňůru proher a Džafič měl na jejím prolomení jednogólový podíl.

Vladimír Pokorný - Jirny
Porazit Žižov? To se vždy počítá tučnými čísly. A to i přesto, že pražané se zatím stále spíše hledají. Pokorný vystřelil tyto cenné tři body Jirnám a vysloužil si tak místo v naší sestavě.

Ondřej Stružka - Tachov
Zápský tým patří v rámci ČFL mezi nepříjemné soupeře, který není nikdy radno podceňovat. Tachov to neudělal a neudělal to ani Stružka. Jednu branku vstřelil, další připravil a místo v sestavě si tak s přehledem zajistil!

Ondřej Šípek - Vltavín
Čáslav až na vítezství nad Benešovem zatím v soutěži tápe a Vltavín se s ní rozhodně nemazlil. Šípek se na její likvidaci podílel jedním gólem.

Jaroslav Benda - Brozany
Brozanský útočník Benda měl v zápase jasný úkol. Maximálně zatápět obraně Unionu a pokud možno překonat brankáře Nguyena. Oboje splnil a jen díky kvalitám Nguyena nedošlo i na přídavek.

Jan Hodas - Vltavín
Snad nikdy v historii našich stránek se nestalo, že by se střelec hattricku nedostal mezi ideální jedenáctku daného kola a nestane se to ani tentokrát. Hodas se s Čáslaví rozhodně nemazlil a všechny tři branky si mohl náležitě užívat.

Jakub Vlasák - Brozany
Jen těžko lze napsat o Jakubu Vlasákovi po zápase s Unionem něco nového. Platí pro něj totiž v podstatě to samé jako o Bendovi. I Vlasák totiž Nguyena překonal a na hřišti se projevoval velmi aktivně!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.