SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.09.2015

0

Druhé kolo okresní III. třídy je též minulostí a nominovaná jedenáctka hráčů nyní vyhlíží vaše hlasy, které trojici z nich dostane na pomyslné výsluní s jednoho nadále určí jako nejlepším a nejúspěšnějším hráčem kola. Kdo to bude nyní? To záleží pouze na vás.


Hlasovat můžete každou hodinu do středečního poledne.

Jaroslav Šesták neměl vůbec jednoduchou úlohu, když čelil největšímu překvapení soutěže a od nynějšího lídra tabulky obdržel pouze jedinou branku, která znamenala sice prohru Vyššího Brodu, ale nejednalo se o tak citelnou ztrátu, zejména soupeři zamítl vyšší náskok svým výkonem, jenž předvedl a tak jedinou pozici brankáře v sestavě kole obsadil právě on.

 

Čtveřici obranné formace zahajuje hrající trenér Horního Dvořiště Zdeněk Kemény, jehož svěřenci se potýkají s opravdovou smůlou. Na kontě mají dvě remízy, avšak obě smolně přišly v samotném závěru utkání. Po jeho boku se umístil zkušený stoper Tomáš Bílý. Již podruhé za sebou tento svědomitý stoper ukázal, že je nedílnou součástí základní sestavy týmu FC ROMO a že si nominaci doslova vydřel. Nestárnoucí matador František Píšek je dalším článkem, jenž zde své místo má opravdovým právem, jelikož ve svém věku nadále stíhá útoky znatelně mladších a pohyblivějších soupeřů a stále se s nimi může rovnat, stáří – nestáří. Obránce Luboš Mišovič zaujal funkcionáře Benešova nad Černou a v těsně vyhraném duelu se o titul hráče utkání zasloužil právě on.

 

Karel Kolář odehrál velice dobrý zápas, v němž Rožmberk sice opět padl, ale vše je na dobré cestě. Příště už snad jeho tým bude slavit úspěch. V záloze mu dělá společnost jeho nynější soupeř Milan Víšek, jenž se pod výhru Lipna zapsal dvěma brankami a dost nahlas dává najevo, že je hráčem utkání podruhé v řadě zvolen právem. Magický trojúhelník nejlepších halfů kola uzavírá Matyáš Bušta. Po asi dvou letech, kdy mu jeho zdravotní problémy nedovolily nastoupit, absolvoval první mistrák a jeho dravost na něm byla znatelně znát. Trenér Kroiher dokonce pravil, že z něj kypěla doslova herní nadrženost.

 

V útočné trojici působí agilní Ondřej Dědič, který v posledním utkání vstřelil hned dvě branky a s celkovým počtem pěti zářezů do pažby vede soutěžní tabulku úspěšných střelců. Jaroslav Plozs je druhým želízkem v ohni pro tým Horního Dvořiště a přesto, že branku v posledním remízovém utkání nezaznamenal, řekl si o nominaci svou odvedenou hrou, která zaujala nejednoho přihlížejícího. Poslední jedenácté místo nepatří nikomu jinému, než též druhému zástupci Rožmberka Lukáši Traplovi, pro něhož také nebylo utkání střelecky úspěšné, ovšem na dobrém výkonu celého kádru se podepsal.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.