SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Sestavu kola pro vás máme i ve čtvrtém kole. Tentokrát se zápasy vyznačovaly vysokými výsledky, a tak 3 hráči z jedenácti zaznamenali hattrick a jeden z nich dal dokonce ještě o branku více. Sestavu ovládl Drahlín, Láz, Milín. Kdo se stane hráčem kola, ale i tentokrát závisí pouze na vašich hlasech. 

Jan Haas (Vrtule Láz) – V bráně byla toto kole situace složitější. Dva brankáři udrželi čisté konto. Do sestavy kola se nakonec dostal Jan Haas, který je spíše hráč do pole, ale v utkání proti Tochovicím předvedl zodpovědný výkon a vychytal nulu. 

 

Obránci

Tomáš Svoboda (Zduchovice) - Obraný hráč ze Zduchovic rozhodl zápas s Pečicemi brankou za 5 minut dvanáct a i díky němu zůstaly tři body doma.

 Roman Málek (Narysov) - Narysov poprvé v sezóně na domácím hřišti poprvé zabral a získal první tři body do tabulky. K tomuto výsledku pomohla i branka Romana Málka.

Radek Lebeda (Sokol Drahlín) – Kapitán a bývalý trenér Drahlína se brankou podílel na devítigólovém vítězství, a protože v tomto zápase jeho celek nedostal branku, byl na tento post jasná volba.

 

Záložníci

Marek Binar (Litavan Bohutín) – Střelcem kola je protentokrát Marek Binar. Do sítě Višňové se trefil hned čtyřikrát a jeho tým tak vyhrál brankovou přestřelku.

Marek Peták (Ligmet Milín) – Marek Peták si připsal také dvě branky, ale oproti svému spoluhráči si připsal míň asistencí.

Martin Cihelka (Ligmet Milín) 2x – Právě on byl tím, kdo se podílel na brankách svého týmu. Sám dokonce dvě vstřelil.

Lukáš Bátovský (Vrtule Láz) 2x – Další neuvěřitelný výkon. Tentokrát měl podíl na všech pěti brankách svého týmu. Sám zaznamenal hattrick. Na jeho poměry je to dost branek, protože většinou má poměr gól/asistence opačný.

 

Útočníci

Filip Ježek (Sokol Drahlín) 3x – Vysoké vítězství, druhý týden po sobě zaznamenal tři branky a vévodí střelecké tabulce. V sestavě kola je prakticky stálicí.

Karel Štefány (Sokol Drahlín) 2x – Podobný případ jako u Filipa Ježka. Tři branky druhé kolo po sobě a obrovský podíl na výhře svého celku.

 Jan Hofman (Ligmet Milín)V zápase byl velice aktivní měl spousty šancí, ale proměnit dokázal jen dvě. Mohl dát branek více, ale i jeho dva zásahy dopomohly k výhře.

 

 

*číslo za jménem hráče znamená počet nominací do sestavy kola v této sezóně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.