SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Po 4. kole Okresního přeboru se v čele udržely Slavonice a vedou o tři body před druhou Studenou, která si doma poradila s Novosedly. Nezapomeňte hlasovat v naší sestavě kola o Muže kola. Hlasování končí ve středu ve 12:00!

Dobrý výkon v brankovišti předvedl slavonický gólman Jan Pospíchal a tím svému týmu zásadně dopomohl k výhře v Popelíně.

 

Čtyřčlenná obrana ideální sestavy nabízí zprvu jméno Mojmír Vonka, který si své obrané povinnosti splnil na výbornou a ještě zvádl vstřelit branku. Jako druhý byl nominován Ondřej Kubeš ze Slavonic. Třetím obránce je Roman Jičínský ze Staré Hlíny, který táhl obranu svého mužstva proti Dešné. Obranou linii nám uzavírá Radim Plucar z Klikova, jenž navedl domácí mužstvo svou brankou k vítězství.

 

Střed zálohy obsadila dvojice fotbalistů Filip Rácik a Miroslav Studnička. Oba dva se uvedli velmi dobrým výkonem a následně se podepsali na získání bodů svých týmů. Na pravou stranu byl nominován František Náprava z Číměře, který dvěma góly pomohl k debaklu se Stráží. Na levé křídlo byl zvolen František. Procházka z Jiskry Strmilov, který zachránil domácím alespoň bod.

 

V útoku si vysloužil místo Petr Adamec ze Studené, který zahrál velmi dobré utkání a vedl své mužstvo k vítěznému obratu. Vedle něj si pak doslova vystřílel místo Oldřich Šrom ze Staré Hlíny. V zápase dal dvě branky a minimálně další dvě mohl ještě přidat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.