SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Okresní přebor na Příbramsku nabídl během 4. kola přinesl několik velmi zajímavých zápasů a kromě toho také výkonů jednotlivých hráčů. Několik střelců o víkendu vstřelilo dva góly. Kdo se však stane hráčem kola? Hlasovat můžete do středečního pravého poledne.

Zápas mezi Rosovicemi a Kovohutěmi nabídl velmi pohledný a dramatický zápas. Hosté sice vedli, ale Rosovice zásluhou dvou gólů z kopačky Jana Tuháčka dokázaly vývoj střetnutí ještě do přestávky otočit. Domácí vedli po poločase 3:1, jenže Kovohutě se za nepříznivého stavu nevzdaly a nadále pokračovalo ve svém ofenzivním snažení, které nakonec přineslo vyrovnání, o které se v závěru utkání postaral David Hnízdil.

 

Dobříš si po těsné výhře 2:1 odvezla všechny tři body z Počepic, kde se blýskl dvěma góly Stanislav Máša a zařídil vítězství svého týmu. Venku se dařilo také Spartaku Rožmitál, v jehož dresu vstřelil vítězný gól záložník Tomáš Dreschler. Rožmitál zvítězil 2:0 a velkou zásluhu na čistém kontu měli obránci Petr Mora, který vstřelil pojišťující gól, Kryštof Pazderník a Jaroslav Váně.

 

Sparta Luhy doma zvítězila 2:0 nad Novou Vesí pod Pleší, když se krátce po přestávce prosadil během pouhých dvanácti minut Jakub Jun. Zatímco Jakubu Junovi se dařilo v útoku, brankář Miroslav Slepička podržel svůj tým kvalitním výkonem a po devadesáti minutách se mohl radovat z čistého konta.

 

Litavan Bohutín přestřílel v krásném a dramatickém zápase Sokol Pičín. Velkou zásluhu na tom má Martin Binar, který se po přestávce blýskl dvěma góly a vystřelil svému týmu těsné vítězství 4:3. Aby výčet dvougólových střelců nebyl krátký, dva góly vstřelil také Miroslav Turek, který zařídil vítězství Krásné Hory nad Nečínem 3:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.