SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Poprvé v historii této ankety máme sestavu kola v jiném rozestavení. Tentokrát je to 4-4-2, kde dominují hráči Narysova a Vrtule Láz. Zastoupení zde, ale mají i jiné celky, a tak by hlasování o hráče kola mohlo být více než zajímavé. Hlasovat můžete každou hodinu až do středeční dvanácté hodiny. 

 

B – Jan Haas (Vrtule Láz) – Post v bráně obhájil spíše obránce než brankář z Vrtule Láz. Ani tentokrát neinkasoval a jeho tým zvítězil.

 

O – Michal Šourek (Vrtule Láz) – Michal Šourek předvádí spolehlivé výkony od začátku letošní sezóny. V zápase pátého kola si však dokázal připsat i branku, která rozhodla o jeho nominaci do sestavy kola.

 

O – Karel Bárta (Višňová) – Zápas týmů začínající na V rozhodl obránce Višňové a díky němu si jeho celek připsal jednobrankové vítězství.

 

O – David Černý (Zduchovice) – Neskóroval a ani na branku nepřihrál, ale jeho zodpovědný výkon dopomohl k remíze 0:0 na hřišti Bohutína

 

O – Milan Novák (Litavan Bohutín) – Stejný případ jako u Davida Černého. Další zodpovědný výkon tohoto defenzivního hráče.

 

Z – Václav Seifrt (Vrtule Láz) – Láz má v této sezóně unikátní formu. To potvrzuje i záložník Václav Seifrt. I v zápase v Rožmitále předvedl super výkon a připsal si po dvou brankách.

 

Z – František Mastný (Pičín) – Pičín B dostal dostal sedm branek od Narysova a jediným kdo vybočoval z průměru byl František Mastný, který zaznamenal dvě branky svého celku.

 

Z- David Königsmark (Ligmet Milín)  – Dalším střelcem, který zaznamenal čtyři branky je David Königsmark, který nastupuje na pozici ofenzivního záložníka a pomohl k vítězství proti Tochovicím B.

 

Z – Filip Kaňa (Narysov) – Náš starý známý je zpět. Filip Kaňa se dostal do sestavy kola, když dokázal dvakrát vsítit gól Pičínu B, ale také branky v tomto zápase připravoval pro své spoluhráče.

 

U -  Jan Chudý (Narysov) – Útočník Sokola Narysov měl tento víkend opravdu unikatní formu. V zápase proti Pičínu dokázal prakticky rozhodnout zápas ihned v úvodních 40ti minutách a prosadit se hned čtyřikrát.

 

 U – Marek Vašíček (Hvožďany) -  Hvožďany svedli přestřelku s Dolními Hbity. Také díky dvěma brankám Marka Vašíčka dokázaly zvítězit a připsat si další tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.