SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Páte kolo III.třídy sk. A je za námi a diváci si opět přišli na své. V šesti zápasech padlo celkem 35 branek, což dělá v průměru skoro šest branek na zápas. Nyní přinášíme nejlepší jedenáctku, ve které přitahuje pozornost hlavně čtyřgólový Špringer z Nové Vsi a pětigólový Nedvěd z Jiviny. Pokud jste v sestavě kola našli svého favorita, neváhejte a pošlete mu svůj hlas. Hlasování bude ukončeno ve středu v právé poledne.

Petr Vlk (SK Kosmonosy)- Důvod pro zařazení do sestavy kola je snadný - jako jediný gólman dokázal v 5. kole udržet nulu a přispěl tím k výhře 3:0 nad SKP. Navíc obrana pod jeho velením kromě zápasu s Doubravou inkasovala pouze tři branky.

Tomáš Formáček (Bakov nad Jizerou)- Svou brankou na 2:1 vrátil Bakovu vedení a mohl přidat ještě jednu branku, nastřelil ovšem pouze břevno. Nic to nemění na tom, že výrazně přispěl k výhře nad Sportingem a tím si vysloužil nominaci do sestavy kola.

Martin Smetana (Klášter)- Jeho tým sice prohrál v Jivině vysoko 3:6, ale jemu se podařilo skórovat a  to již druhý zápas v řadě. Dvě úspěšně provedené penalty mu vynesly nominaci do sestavy kola.

Petr Bernard (SK Kosmonosy)- Prezident klubu z Kosmonos se stíhá starat o chod klubu a ještě pravidelně hrát zápasy za "B" tým, který prohání suverénní Doubravu. V zápase s SKP obrana s jeho účastí udržela nulu a Kosmonosy si tak připsaly třetí výhru v řadě.

Michal Šťastný (TJ Sokol Řepov)- Svými průniky po pravé straně dělal celý zápas velké starosti bousovské rezervě. Navíc vstřelil kontaktní branku na 1:2 a položil tak základy pro konečnou výhru Řepova 3:2.

Jan Kvapil
(Bakov nad Jizerou)- Jako výpomoc béčku Bakova se opravdu osvědčil. Domácí už potřebovali nutně vyhrát a k tomu jim pomohl právě Kvapil, když nejdříve před poločasem otevíral skóre zápasu a v poslední minutě jistil výhru svého týmu gólem na 3:1.

Tomáš Šolc
(Dolnobousovský SK)- Záložník, který den před zápasem odehrál ještě poločas za "A" tým, byl hlavním mozkem domácího týmu. Snažil se tvořit hru a připsal si asistenci u branky na 2:0. Na body to nakonec nestačilo, ale za svůj výkon si nominaci do sestavy kola zaslouží.

Marek Vít
(Jizeran Doubrava)- Záložník Doubravy vstupoval do utkání za nepřiznívého stavu, když domácí na svého soupeře ztrácela jednu branku. Po čtvrhodině na hřišti se dokázal prosadit, vyrovnal tak na 2:2 a i díky jeho brance nakonec Doubrava utkání otočila a zvítězila 4:2.

Aleš Drahota
(TJ Sokol Řepov)- Celý zápas nepříjemně větral obranu domácích a měl prsty ve všech třech vstřelených brankách Řepova. U druhého gólu předložil míč před prázdnou branku Vaňkovi a třetí, rozhodující gól, vstřelil sám.

Stanislav Nedvěd
(SK Jivina)- Byl hlavní postavou zápasu s Klášterem. Podařilo se mu vstřelit neuvěřitelných pět branek a tak hlavně jeho zásluhou Jivina brala všechny body za spíše hokejovou výhru 6:3.

Patrik Špringer
(Nová Ves)- Patrik se již jednou stal hráčem kola, když nasázel čtyři branky do sítě Sportingu. Svůj gólový příspěvěk zopakoval v zápase s rezervou Bělé a tak ho opět nesmí minout nominace do sestavy kola. Svými zásahy přispěl k vítězství 6:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.