SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

V dnešním hlasování mají dvojnásobné zastoupení všechny vítězné týmy ze 4. kola. Tedy Starý Smolivec B, Chlum i Hradec. Všechny zbylé celky mají v rozestavení 4-3-3 vždy po jednom hráči. Obrovským favoritem je kapitán a záložník Starého Smolivce František Trhlík, který vsítil hattrick, ale také další záložník se třemi brankami na svém kontě - chlumský Tomáš Červenka. Dokáží zastavit nadvládu Seče? Rozhodně by si to zasloužili.

Iosip Masec (brankář)

První bodová ztráta Seče se v této sezoně zrodila po remíze 3:3 s Mantovem. Zápas to byl divoký a nebýt devatenáctiletého brankáře, nemusela mít Seč ani bod. Zejména ve druhé půli Masec čaroval.

 

Tomáš Korba (obránce)

Obránce Mantova přispěl jednou vstřelenou brankou a podepsal se tak pod první bod Baníku. Tři obdržené góly jsou však dost.

 

Vladimír Spour (obránce)

To bylo ve Smolivci slávy! První výhra a hned tak jednoznačná. Spour spolu se zbytkem obrany dovolil soupeři jen jednu branku, což byl základ k drtivé výhře 5:1. Odehrál všech 90 minut i nastavení, po celou dobu soustředěný a spolehlivý.

 

Jan Šmejkal (obránce)

Posledním obráncem je borec z Hradce. Jeho gól z penalty v 89. minutě na 3:1 byl nakonec vítězný, neboť Neurazy vzápětí korigovaly na konečných 3:2. Ještě, že to dal!

 

Jindřich Krýsman (záložník)

Ve svých Neurazech hraje ve středu pole, v naší sestavě jsme ho přesunuli na kraj. Odehrál dobrý zápas, byť se střelecky neprosadil. Málokdy se mu zápas nepovede.

 

František Trhlík (záložník)

Hvězda kola, adept na vítězství. Kapitán Smolivce se pod první výhru v ročníku podepsal hned třemi góly. To, že si s míčem dokonale rozumí dokazuje fakt, že první branka padla po střele hlavou, druhá zpoza vápna a ta třetí z penalty. U Trhlíků doma muselo být v neděli veselo.

 

Tomáš Červenka (záložník)

Chlumu se letos daří. Zatím vynikal díky skvěle propracované obraně, tentokrát svého soupeře přestřílel. Obří podíl na tom má záložník Tomáš Červenka, který také vstřelil hattrick. I on skóroval jak nohou, tak hlavou. Další obrovský favorit na prvenství. Kdo nevíte pro koho hlasovat, tohle může být ta pravá volba!

 

Ahmed Mebarki (záložník)

Ptenínský středopolař se v naší anketě objebvuje často. Ještě aby ne, když na něm hra Lučiny stojí. Proti Chlumu se trefil hned v 1. minutě, na konci té 90. však musel být zklamaný.

 

Miroslav Pivoňka (útočník)

Dle slov trenéra Reidla, jednoznačně nejlepší muž Líšiné proti Smolivci. Chtělo by to víc takových výkonů, možná, že by pak přišly i první body.

 

Jaroslav Janeček (útočník)

Známá postava v hradecké sestavě. Tentokrát lídr gól nedal, svým příkladným výkonem však dotáhl své spoluhráče k další výhře a k druhému místu.

 

Matěj Archalous (útočník)

I on dokázal překonat brankáře Ptenína Pelanta. Stalo se tak ve 33. minutě po technické střele z nějakých 20 metrů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.