SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Svá naplánovaná utkání již dohrály i týmy okresního přeboru na českokrumlovsku. Z nichž poté vzešla jedenáctka těch, kteří se jevili jako nejlepší a oslovili klubové funkcionáře společně s našimi informátory. Nominace i tentokrát byla abnormální a tak došlo na pár změn , proto hlasujte pro svého favorita, příště se už na něj také nemusí dostat.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne každou hodinu.

Nominace pro jediný brankářský post byla tentokrát velice bohatá a o postavení v ideální sestavě kola se ucházeli ihned tři muži. Opravdu chvályhodný výkon předvedl malontský Josef Bílý, jenž za svá záda propustil tři projektily chvalšinského mužstva, ale dle slov předsedy Uhlíka byl hráčem utkání právě on. Pakliže by nebylo jeho, výsledek zápasu by mohl zet v rozdílu celé třídy. Po něm o místo bojovali dva bezgólové úspěchy, jednak Rudolfa Schwarze ze Zlaté Koruny, který podává stabilně zodpovědné výkony a na jeho zkušenostech se dá stavět, nadále mladičká benjamínek Filip Schneider z velešínského rezervního týmu. Právě on stojí za bezbrankovou výhrou svého týmu na obtížné půdě v Přídolí a zápas to pro něho nebyl vůbec jednoduchý. Po dlouhém uvažování jsme nakonec uvolili k postavené bezbrankové opory a proto, že by v případě zvolení zlatokorunské brankářské jedničky měl onen tým v sestavě hned tři muže, jediné místo pak připadlo mladé naději Velešína.

 

Defenzivní řada se pro tentokrát skládá z pouhého tria borců. Prvního místa se chopil zodpovědný Tomáš Gajdoš. Jeho výkon trenéra Gallistla nadchl natolik, že i jeho jméno se objevilo mezi rovnou třemi hvězdami zápasu z pohledu Zlaté Koruny. Přestože Dolní Dvořiště v proběhnuvším utkání těžce propadlo, i z jeho řad zaujal jeden fotbalista a tím je právě Radek Papaj. Před okamžikem, než svým vystřídáním přenechal místo svému spoluhráči, odvedl výkon hodný pochvaly. Ve svém věku třiceti čtyř let, kdy se po dlouhé pauze vrátil k fotbalu, stále dokazuje, že je platným hráčem a že je s ním nutno počítat. No a z důvodu malého množství nominovaných obránců byl na pravý kraj přesunut záložník Milan Somolík. Ten se také do sestavy loučovické Vltavy stále vrací, ač avizuje pověšení kopaček na hřebík a v utkání, kde jeho tým doslova rozstřílel druhý tým Větřní, se uvedl výborným výkonem.  

 

Čtveřice záložníků započíná u Jakuba Salzera z týmu Nové Vsi a Brloha. Ten sice nenastoupil do utkání, jež bylo pro něho i spoluhráče zpočátku úspěšné, avšak jako střídající hráč dokázal, že se jeho nasazení dá pokládat za jakéhosi žolíka. Nejen, že po jeho vstupu na pažit výrazně oživla hra, ale zapsal se také mezi střelce a pod prvním letošním bodem je tučně zapsáno také jeho jméno.  Za béčko Frymburka byl zvolen opět Jan Ryllich, jakožto druhý muž, jenž musel být ze svého opravdového postu přesunut. Právě jeho rychlá branka znamenala otevření skóre a těsné vedení, ale to nakonec bohužel nevydrželo, když Křemže čtyřmi zásahy utkání jasně otočila. A dvěma góly se v onom utkání vyjádřil Petr Volf, pro něhož už též nynější nominace neznamená letošní premiéru. No a čtveřici záložné řady uzavírá tentokráte hattrickový agilní hráč Zlaté Koruny. Druhé želízko v ohni pro právě zmiňovaný kádr zaujímá Vít Ohnsorg. Jemu se proti Dolnímu Dvořišti totiž zvláště dařilo a většina střeleckých úspěchů byla právě jeho iniciativa.

 

A o samotné hroty nejlepší jedenáctky se stará též trojice nominovaných. Andrej Didkivský byl tím hráčem Kájova, který svým výkonem oslovil trenéra Grabce. Branku sice nezaznamenal, ale přesto odvedl takovou práci, jež jej opět vyslala do výběru mužů, kteří se ucházejí o titul hráče kola. Ve středu útoku zaujímá zaslouženou pozici chvalšinský rychlík Lukáš Fučík a jeho hbitost nadělala Hraničáři v defenzivě pořádnou paseku. Malonty tak utkání nezvládly a přišli o průběžné vedení. Trešňičkou na dortu je opravdová pikantnost. Michal Toman, druhý kůň Loučovic v sestavě kola, vstřelil již zmiňovanému B týmu Větřní hned pět branek a nikdo tak nemůže ani nepatrně pochybovat o jeho zaslouženém letošním debutu v anketě.



Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.