SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Po 6. kole III. skupiny se do vedení dostala Dobrá Voda B, která využila zaváhání Nových Hodějovic na půdě Kamenného Újezdu B. Doslova nedobytnou tvrzí se dá nazvat hřiště ve Slavči, kde domácí vyhráli i svůj čtvrtý zápas v této sezoně. Po dvou kolovém půstu zabral znovu naplno Římov a první tří bodový zisk slavili hráči Mladého, kteří přestříleli v divokém zápase mladíky z Trhových Svinů. V tomto kole rozhodně nebyli diváci ochuzeni o fotbalové koření v podobě branek, vždyť jich v pěti duelech bylo k vidění 29.

V brance se znovu objevuje zástupce z Dobré Vody, tentokrát jím je Tomáš Růna, který si ohlídal všechny střelecké pokusy týmu Vrábče a nestačil jen na jedinou v závěru prvního poločasu. Dobrá Voda zatím překvapuje podzimními výkony a v soutěži má společně se Štěpánovicemi nejlepší obranu.

 

V obraně si své odvedl Jiří Rytíř z Římova. Svým výkonem dopomohl svému týmu k jasné výhře nad Štěpánovicemi. V obraně jej dopní dva typičtí záložníci, protože vzhledem množství branek, žádná defenziva neoplývala jistotou. A tak je na stoperu zástupce TJ Slavče Jaromír Vodička, který zásoboval přihrávkami své spoluhráče a vytvářel jim řadu brankových příležitostí. Na krajního beka se pak dostal David Frnka z Kamenného Újezdu, který přišel oživit hru svého týmu do druhého poločasu. To se povedlo, protože domácí tým dokázal nepříznivý vývoj s vedoucím týmem tabulky otočit z 1:3 na 4:3. Zápas nakonec skončil remízou, ale Frnka byl ohodnocen jako nejlepší hráč.

 

V záložní řadě se podruhé za sebou objevuje Petr Berounský z Nových Hodějovic. V zápase v Kameňáku se dvakrát zapsal do střelecké listiny, ale na tři body to nakonec nestačilo. Nováček v týmu Sokola Římov je Jan Trummer. Bývalý hráč Velešína se dvěma góly podílel poločasovém nášupu do sítě Štěpánovic a na hřišti patřil k nejlepším hráčům. Petr Smejkal z Dobré Vody B je dalším zástupcem dvougólových střelců tohoto kola. Do sítě Vrábče se trefil na začátku obou poločasů a jeho druhá trefa se ukázala jako vítězná. SK Mladé B slavilo první tři body v této sezoně. Velkou zásluhu na tom má Miloš Schuster, který se trefil dvakrát a v zápase opět podal velmi dobrý výkon.

 

Útok začneme v týmu SK Mladé B, kde se dvakrát prosadil zkušený Vladislav Šafrata. Svou zkušeností dělal problémy hostujícím mladíkům z Trhových Svinů a v pravý okamžik se objevil na správném místě. Útok uzavře nezastavitelné duo z TJ Slavče. Pozici nejproduktivnější útočné dvojice potvrdili David Tisoň a Miroslav Tošner proti Ledenicím B. O čtyři branky svého týmu se podělili rovným dílem a v soutěži nastřílela tato dvojice v šesti kolech 12 branek.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.