SESTAVA KOLA - 8.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Osmé kolo Okresního přeboru v České Lípě máme za sebou a i v něm jsme se rozhodovali v rozestavení a obsazení sestavy kola. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče kola.

Na brankářské pozici se objeví Erben Václav, díky kterému Kamenice venku porazila Sosnovou, a jeho zákroky k tomu jistě dost napomohli.

 

Obránci jsou ve složení Štembera-Pýcha-Hapiák-Rudinský.

Štembera s Pýchou stáli u zrodu výhry, byť až na penalty, svého Valtinova, kde předvedli velice kvalitní výkon. Hapiák snad nikdy nezestárne a jeho výkony vyloženě zrají jako víno. Potvrdil to v utkání proti Kamenici, kde sice s týmem prohrál, ale za jeho předvedenou hru tu dnes být musí. A Rudinského známe všichni moc dobře. Stál u překvapení kola, když s týmem porazil první Dubici.

 

Záloha se jmény Kubaš-Barvíř-Diart-Kamarád-Pavlík.

Kubaš se blýskl proti Cvikovu. Barvíř se velkou měrou podílel na výše zmiňované výhře nad favority z Dubice. Diart taky zahrál proti Cvikovu velice nadstandardně. Kamarád s Pavlíkem doma vyhráli nad Stružnici, kde se o to nahlas zasloužili.

 

Do útoku jsme vybrali Macharu Ondřeje, který dal proti Dubici góla a podílel se na porážce favorita v soutěži. Je zde zaslouženě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.