SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Sport Invest 1.A třída skupina B o víkendu pokračovala osmým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

V zápase mezi Jedomělicemi a Horkami nad Jizerou se představili dva kanonýři. Na domácí straně Bohumil Mrština a na té druhé Bohumil Nádeníček. Oba dva borci vstřelili v zápase gól a potvrdili tak pověst obávaných střelců, šťastní ale byl hostující Bohumil Nádeníček, který svou brankovou přispěl k hladkému vítězství svého týmu 4:1.

 

Utkání mezi Luštěnicemi a Klecany rozhodl patnáct minut před koncem Jaroslav Kopa a jeho tým se radoval po devadesáti minutách z těsného domácího vítězství 2:1. V dresu hostujících Klecan navzdory špatnému výsledku odehrál dobrý zápas obránce Lukáš Smíšek, které čtyři minuty před koncem zápasu alespoň kosmeticky upravil konečný výsledek a vstřelil gól.

 

Václav Bellada a Milan Tománek se oba dva jednou zapsali na listinu střelců v utkání proti Dlouhé Lhotě a společně v důležitém zápase přispěli k vítězství Viktorie Radim 3:1. Pro domácí tým to byly velice důležité tři body, jejichž zásluhou se minimálně do dalšího kola odpoutal od sestupového pásma.

 

Brandýs nad Labem proti Poříčanům sahal až do páté nastavení za stavu 1:0 po dalších třech bodech, jenže v samotném závěru zápasu hosté utekli hrobníkovi z lopaty zásluhou pozdního gólu, o který se postaral Martin Puk. Nejen, že hosté jeho zásluhou vydřeli cenný bod, ale po vítězství v penaltovém rozstřelu k němu navíc přidali ještě jeden.

 

Utkání mezi Červenými Pečkami a týmem UNION Čelákovice rozhodl tři minuty před koncem zkušený třicetiletý obránce Milan Arazim, zatímco v zápase mezi Velimí a Doksy zazářil Martin Jansta, který dvěma góly přispěl k výhře svého týmu 3:1.

 

Nominaci v sestavě kola si zasloužil také brankář Zdeněk Kieryk, který sice stál na straně poražených, ale nebýt jeho fantastických zákroků, mohli Doksy ve Velimi utrpět ostudnou porážku. Nejlepší jedenáctku uzavírá Michal Tikovský, který odehrál proti Pšovce Mělník velice slušné utkání, když přesně přihrával svým spoluhráčům, dostával se do šancí a jednu z nich také proměnil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.