SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Víkendové kolo bylo bohaté na góly i na výborné výkony jednotlivců. Tentokrát by se našlo mnoho dalších hráčů, kteří by si zasloužili být v sestavě kola. Hlavně středoví hráči podávají již tradičně vynikající výkony a hodně na očích jsou i střelci branek. Také dva z dnešních tří obránců nastupují častěji v záložní řadě, ale doufám, že si i tak dokážete z dnešní nabídky vybrat svého hráče kola.

Ve všech zápasech, které jsem o víkendu viděl byli brankáři výborní, do sestavy jsem nakonec vybral chvalkovického Karla Vybírala, který s trochou štěstí a pomocí rozhodčího udržel čisté konto v utkání s Opatovicemi. Na kraj obrany jsem zařadil švábenického  Zdeňka Hrdu a doprostřed ze stejného utkání Pavla Hanáka z Pustiměře. Vlevo na obraně začal komořanský Jiří Nohel, který nakonec rozhodl o vítězství svého mužstva v Lysovicích. Pavel Orbán vstřelil dvě branky Hoštic-Heroltic v utkání s Pačlavicemi B. Z tohoto mužstva snese v každém utkání měřítko zkušený záložník Zdeněk Kapounek. Na všech pěti brankách svého mužstva měl výraznou zásluhu Dušan Švanda z drnovického béčka. Výraznou postavou a motorem mužstva Opatovic byl záložník Matěj Novotný.Velmi důležitou branku vstřelil kučerovský Milan Krejčí v derby s Bohdalicemi B. Lukáš Foldyna vstřelil jedinnou branku Lysovic v utkání s mužstvem Komořan.  Lukáš Pořízek nejen, že vstřelil dvě branky, ale penalta po faulu na něho zlomila odpor Rychtářova v zápase proti Habrovanům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.