SESTAVA KOLA - 9.kolo Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

I toto pondělí Vám přinášíme 11 nejlepších hráčů uplynulého kola:

Do branky byl zařazen čaroděj v barvách Prostřední Bečvy Aleš Jurajda, jenž několika důležitými zákroky podržel svůj celek proti Valašské Polance. Do obrany byli vybráni bratři Radek a Martin Kučerovi z Hovězí, oba se totiž trefili do sítě Francovy Lhoty. Další člen obranné čtveřice je navrátilec do sestavy Ratiboře Zdeněk Blizňák, jenž skvělým výkonem a úvodní brankou pomohl Ratiboři k jasné výhře nad Jablůnkou. Zadní vrátka nejlepší jedenáctky uzavírá Jakub Chlevišťan, hráč Zašové vstřelil důležitý druhý gól do vizovické svatyně. 

 

Záložní řada obsahuje hned pět hráčů počínaje Tomášem Kozákem z Hutiska, který se předvedl dvěma brankami proti Lidečku. Kozáka v záloze doplňuje dvougólový střelec Lhoty u Vsetína Jan Doležel, také dvoubrankový střelec Zašové Ondřej Petřek, Martin Štrbík z Hovězí, jenž gólem a asistencí přispěl k demolici Francovy Lhoty a konečně také Martin Fiurášek, záložník Prostřední Bečvy totiž rozhodl ostře sledovaný duel s Valašskou Polankou.

Do útoku byl vybrát matador v barvách Hutiska Robert Křenek, jehož dva góly za záda lidečského Maloty byly veledůležité. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.