SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Deváté kolo krajského přeboru máme za sebou a společně s tím přichází na řadu hlasování o Muže kola. Třikrát za sebou se vítězem stal hráč Katovic, nastane tentokrát změna nebo se fanouškovská základna nováčka opět předvede v plné síle? Je to čístě na vás, hlasujících čtenářích, kteří mají tu možnost vybrat svého favorita, s nímž uděláme rozhovor.

Do brány je nominován Václav Zejda z Dačic, který skvělým výkonem podržel svůj tým a zejména díky němu si Dačice připsaly cenné tři body proti Písku, jenž byl v utkání aktivnějším týmem.

Obrana se tentokrát skládá ze čtyř borců. Poprvé v nominace je Lukáš Sedláček z Plané, který svými dvěma góly pomohl k první výhře svého týmu. Společně s ním je vzadu Jan Boháč, kapitán Soběslavi. Doplňuje je dvojice Martin Němec a Tomáš Antoš, kterým se podařilo vstřelit branku. 

V záloze najdeme soběslavského Šmídmajera, jenž patřil k nejviditelnějším hráčům v utkání proti Oseku. Poprvé je v ideální jedenáctce Dominik Vacuška, který držel svým výkonem zálohu dačického Centropenu. Do zálohy jsme posunuli obránce Tomáše Hajduška, který se gólově prosadil na půdě Veselí. Zálohu doplňuje Bašta z Rudolfova.

V útoku je duo střelců. Dvougóloví Sandr a Pouzar.

Hlasovat můžete do středečního poledne, tak neváhejte a pošlete hlasy svému favoritovi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.