SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Po 8. kole zvýšila Dobrá Voda B náskok v čele tabulky na pět bodů. Za nimi je situace zajímavější, když druhé Nové Hodějovice a páté Ledenice B, dělí jen dva body. V naší sestavě kola nechybí žádný zástupce vítězného týmu. Hlasovat o nejlepšího muže 8. kola můžete do středy do 12:00.

V konkurenci dalších tří brankářů, kteří byli nominováni do sestavy, zaujal místo v sestavě kola Karel Brůha z TJ Spartak Trhové Sviny B. Svůj tým podržel několika výbornými zákroky a zabránil tak Kamennému Újezdu ve vyrovnání.

Ve tříčlenné obraně začneme u Jaroslava Tomana z SK Dobrá Voda B. Ten svou zkušeností v defenzivě tvrdil muziku svého týmu a ve druhém poločase pak přidal vítěznou branku svého týmu.  Druhým zástupcem v obraně je mladý Marek Kopáček z TJ Slavoj Ledenice B. Podle ohlasů trenéra Langera byl nejlepším hráčem svého týmu a na pozici obránce si vedl bezchybně, když uhlídal největší hrozbu Vrábče, Davida Seethalera. Třetím do party je Michal Smoleň z TJ Spartak Trhové Sviny B. Ten odehrál na pozici krajního beka povedený zápas a potvrdil, že dorostenci budou pro B tým Svinů přínosem.

 

V záloze si vybojoval místo Radek Candra z SK Dobrá Voda B. Spolehlivým výkonem pomohl svému týmu ke třem bodům. Svůj výkon korunoval vstřelenou brankou. Martin Jáchym z TJ Nové Hodějovice byl rovněž přínosem pro svůj tým na půdě TJ Slavče.  V zápase se zapsal dvakrát mezi střelce a Hodějovice si nakonec odvezly bod. Oživení hry znamenalo nasazení Pavla Schustera z SK Mladé B na půdě Lišova. Na hřišti nevypustil jediný souboj, nejprve zaznamenal kontaktní branku svého týmu a v samotném závěru pak rozjel i akci před vyrovnávací trefou. V záloze je pak i další střídající žolík, tentokrát z TJ Slavoj Ledenice B, Matěj Volf. Ten přišel na hřiště po necelé hodině hry, aby nejprve připravil jeden gól pro svého spoluhráče Fencla a v závěru sám zaznamenal čistý hattrick.

 

V útoku je pak další hráč TJ Slavoj Ledenice B, Jan Fencl. I on naskočil až do druhé půle a byl u čtyř branek svého týmu. Dvěma góly načal hosty z Vrábče a v závěru přidal i dvě asistence u tref Volfa. Druhým útočníkem je Ota Mach z SK Lišov B. Ten odehrál rozpačité utkání proti SK Mladé B, když vstřelil dvě branky svého týmu, ale v závěru se nechal zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit. Sestavu kola uzavírá ostrostřelec z TJ Slavče Miroslav Tošner. Ten zaznamenal v zápase proti Novým Hodějovicím dvě trefy a tradičně byl největší hrozbou pro obranu soupeře. V soutěži si tak připsal už jedenáctou branku a vévodí tabulce střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.