SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Osmé kolo bylo gólově velmi bohaté a to znamená i hodně kandidátů na sestavu kola. Zde Vám předkládáme nejlepší jedenáctku uplynulého kola a vy máte možnost až do středečního poledne hlasovat pro svého favorita. Nezapomeňte, že hlasovat můžete jednou za hodinu.

Roman Gereg (TJ Sokol Řepov) - Gólman Řepova trápil útočníky Kosmonos skvělými zákroky a i díky němu tak nakonec Řepov ve šlágru kola bere "alespoň" bod.

 

Václav Brodský (Sokol Březno) - Fotbalista Března svou výstavní ranou z 25 metrů srovnal na konečných 3:3 v souboji s SKP. Díky povedené trefě se tak dostal do sestavy kola.

 

Pavel Vedral (Sporting) - Po delší době se v sestavě také objevuje borec ze Sportingu. V zápase na Klášteře Vedral vyrovnával po čtvrthodině hry na 2:2 a vrátil tak svůj tým do zápasu. Nakonec Sporting ale zápas nezvládl a prohrál 4:6.

 

Pavel Rössler (Klášter) - Bek Kláštera v zápase plném gólů ozdobil svůj výkon hezkou brankou, kdy se nerozpakoval a ze třiceti metrů napřáhl ke střele, která skončila až v síti Sportingu. Navíc to byla vítězná branka.

 

Michal Šťastný (TJ Sokol Řepov) - Do utkání nastoupil tento záložník až v 60. minutě, ale zvládl oživit výkon svého týmu na jedničku. Akci u prvního gólu založil a druhou branku sám vstřelil, když hezky zamířil do šibenice.

 

Josef Nedošetko (Jizeran Doubrava) - Nedá se nic dělat, tento dvacetiletý záložník už se poněkolikáte objevuje v sestavě kola. Pravidelně střílí branky a i v tomto kole pomohl svému týmu k další výhře dvěma góly.

 

Karel Vrabec (Bělá) - Zkušený záložník vstřelil vítězný gól v souboji rezerv s Bakovem. Jeho tým se tak dočkal výhry po čtyřech kolech.

 

Marek Vít (Jizeran Doubrava) - Hráč Doubravy se podílel na vysoké výhře Doubravy v Jivině 7:2. Sám se postaral o dvě branky a tak přispěl k dalšímu úspěšnému zápasu.

 

Stanislav Nedvěd (SK Jivina) - Mladík z Jiviny a zároveň nejlepší střelec soutěže ve střílení gólů opět nezahálel. Dvakrát se prosadil proti suverénní Doubravě. Na výhru to sice nestačilo, ale na nominaci do sestavy kola ano.

 

Lukáš Došlý (SK Kosmonosy) - Šutér rezervy Kosmonos se i tentokrát prosadil a gól to byl náramně důležitý. Dvě minuty před koncem ve skrumáži vyrovnával na konečných 2:2 proti Řepovu.

 

Josef Kandráč (Klášter) - Posila z Hradiště byla hlavní postavou v záchranářském boji proti Sportingu. V prvních pěti minutách se prosadil dvakrát a ve druhém poločase dovršil hattrick. Díky němu tak Klášter zvládl zápas výsledkem 6:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.