SESTAVA KOLA - 10.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

10. kolo Okresního přeboru v České Lípě máme za sebou a i v něm jsme se rozhodovali v rozestavení a obsazení sestavy kola. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče kola.

Na brankářské pozici bude Petr Jánský. To proto, že jeho výkon proti Skalici byl více než solidní. Nebýt jeho, Skalice by už vyhrála v základní hrací době a ne na penalty. Pochytal nejednu tutovku a v sestavě kola bude jistotou v bráně právě on.

 

Obránci ve trojici Škach-Merenus-Kubaš.

Pavel Škach je tu opět a také zaslouženě. Dost se zapříčinil o čisté konto Dubice, v zápase proti silnému Žandovu, která nakonec vyhrála nejtěsnějším možným způsobem. Luboš Merenus velel obraně ve Stružnici, která zdolala soupeře 2:1. Kubaš Rudolf zase bojoval seč mohl, ale na tři body s týmem nedosáhl. Jeho výkon ale pro nominaci stačil.

 

Pětičlenná záloha se jmény Slipčenko-Dutka-Osumanu-Ritschel-Jedlička.

Slipčenko podal zkušený výkon v Sosnové a brankou pomohl k celkové výhře 3:2 nad Karavařemi. V tom samém týmu, vedle Slipčenka, exceloval i další záložník a sice Kamil Ritschel, který dokonce přidal o branku navíc. Dutka se konečně vrátil na hřiště a opět se objevil v sestavě kola. Zaslouženě, neboť výkonem podtrhl výhru Dubice. Osumanu gólem oslnil ve Skalici. Jeho branka v závěru utkání znamenala následné penalty a výhru pro jeho tým. Na závěr Jedlička, který rozhodl o třech bodech pro Stružnici a objevuje se zde jako poslední záložník. 

 

Útok ve složení Sedláček-Heřmánek.

Sedláček měl v zápase trochu té smůly, ale i přes absenci gólů se zde objevuje oprávněně. A nakonec Heřmánek, který sice branku dal, ale i přes to jeho tým nakonec bral jen bod, neboť v penaltách nebyl lepším týmem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.