SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Osmé kolo IV. třídy skupiny A nabídlo mnoho zajímavého. Tým Zdejciny musel v Chrustenicích, kvůli zranění hráčů, nastoupit pouze v deseti. Tetín v minulém zápase vstřelil do branky Všeradic hned jedenáct gólů, ale další zápas se jim nepovedl, ve Všaradicích inkasovali osmkrát. Tým z Vižiny navázal na výhru z minulého kola, vyhráli opět vysokým výsledkem, na domácím hřišti porazili Liteň 5:2 . Výhru si po delší době zapsala i Chyňava, na svém hřišti porazili tým z Osova výsledkem 4:3 . Ani v tomto kole nebylo jednoduché sestavu kola nominovat.

David Pikl (Zdejcina) - Zastupující brankář Zdejciny, jeho tým hrál v deseti. Jako brankář oslabeného týmu odvedl skvělou práci, mnoho střel mířících na něj vychytal, pouze jedna prošla až za jeho záda. I díky jeho zákrokům Zdejcina v Chrustenicích vyhrála.

 

Jakub Švéda (Tetín) - Obránce z Tetína. Tetín sice v tomto zápase prohrál, Jakub Švéda ale hrál velmi dobře, odvrátil několik šancí Všeradic.

 

Michal Kocman (Osov) - Hráč týmu Osov. Obránci hlavně v prvním poločase hráli velice dobře, Michal Kocman si nominaci za svojí hru zasloužil.

 

Jan Nič (Chrustenice) - Chrustenický obránce Jan Nič. V posledním zápase hrál na svém postu dobře.

 

Jiří Roll (Zdejcina) - Obránce týmu ENDECO Zdejcina. Jiří Roll odváděl skvělou práci. Na hřišti byl vidět. Do této nominace za svůj výkon patří.

 

Lukáš Helebrant (Zdejcina) - Záložník ze Zdejciny. Hráli pouze v deseti hráčích, ale i přes to vyhráli, pomohl tomu i gól Helebranta.

 

Pavel Fiala (Vižina) - Hráč a kapitán vítězné Vižiny. Záloha Vižiny odváděla skvělou práci. 

 

Miroslav Gaži (Tetín) - Záloha Tetínu hrála dobře, nejvíce byl vidět právě Miroslav Gaži.

 

Marek Berka (Liteň) - Záložník z týmu Litně. V zápase odváděl dobrou práci.

 

Marek Lhoták (Chyňava) - Chyňavský útočník, který se do branky Osova trefil dvakrát. I díky jeho přesným střelám Chyňava vyhrála.

 

Karel Bouček (Vižina) - Útočník z Vižiny, v minulé zápase dal hned čtyři góly a v tomto zápase si připsal další dvě branky. V nominaci do sestavy kola nemohl chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.