SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Dvanácté kolo Ondrášovka krajského přeboru je za námi a my nabízíme sestavu kola. Do ní se probojovalo mnoho nových tváří. Zvolte svého favorita a těšte se na rozhovor s ním. Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne.

V bráně je tentokrát nominován brankář Petr Hovorka, který se blýskl skvělým výkonem na půdě vedoucích Katovic. Je po dvanácti kolech jediným strážcem brány, který od nejlépe střílejícího celku neinkasoval. 

V obraně najdeme kvarteto hráčů. Martin Šahajda byl důležitou postavou ve vítězném utkání Plané proti Soběslavi. Po jeho centru padla branka. Doplňuje ho střelec vítězného gólu v Oseku Martin Carda, Stanislav Legdan, který podal vynikající výkon a David Maršán, který držel defenzivu svého Jankova, jenž se opět dostal na druhou příčku. 

V záloze je Ondřej Němec z Hluboké, který přispěl do statistik brankou a na trávníku patřil k nejlepším. Pavel Jirkovský si nominaci zasloužil dvěma připravenými góly pro své spoluhráče. Navíc zatápěl bekům soupeře a po zásluze figuruje v nejlepší jedenáctce. Tomáš Maruška je v sestavě poprvé. I přesto, že Veselí opět prohrálo, zkušený záložník podal dobrý výkon, k němuž by měli spoluhráči vzhlížet. Posledním středovým hráčem je Michal Sokolt, který si vysloužil obdiv i od soupeřů, jelikož jeho neúnavný výkon v utkání s Katovicemi byl nadstandardní. A to je mu již 42 let!

V útoku se představí dva hráči z utkání Dražice - Dačice. Marián Horka vsítil dvě branky a byl ústřední postavou svého celku v honbě za třemi body. Martin Toman svým gólem k bodům sice nepřispěl, ale výkon podal dobrý a prosadil se poprvé od svého návratu po zranění.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.