SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Je tu začátek nového týdne a s ním přichází i naše pravidelná sestva kola. Jedenáct borců, kteří o víkendu předváděli skvělé výkony na zelených pažitech nyní usilují o vaše hlasy. Hlasovat můžete pro svého favorita až do středečního poledne!

Václav Klik ze Zruče si poradil s přispěním svých obránců se všemi lhotskými nájezdníky.

 

Jakub Buršík byl za svůj výkon pochválen od trenéra a zvolen hráčem utkání. Jako krajní bek používá moderní styl hry a velmi podporuje útok. Martin Jeslínek z Litic si počínal v utkání na Vodních Stavbách výborně a často připomínal neprostupnou zeď. Obránce Jan Horčík z Letné přispěl jedním gólem k remíze s Černicemi. 

 

Roman Karpíšek přidává své trefy za Zruč velmi často a nejinak tomu bylo také o víkendu, kdy se trefil dvakrát. Lukáš Houška a Michael Korec, dva střeďáci ze Smíchova. První odvádí černou práci, druhý dává góly, tak vypadalo utkání proti Unionu. Na druhé straně barikády stál se svým hattrickem Lukáš Dirga, ale ani ten na vítězství nestačil.

 

Petr Pašek z Dýšiny aspiruje na nejlepšího střelce soutěže, v utkání s Košutkou se do střelecké listiny zapsal dvakrát. Martin Duna dvěma góly pomohl Liticím ke třem bodům, které již potřebovaly jako sůl. Martin Otýs, další tradiční střelec, tentokráte z Malesic. O víkendu se prosadil jednou.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.