SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Předehrávka 16. kola krajského přeboru je za námi a na řadu tak přichází sestava daného kola. Do ní se probojovalo mnoho nových tváří. Zajímavostí je, že střelci jaksi umrzli. Jediným dvougólovým se stal Petr Hovorka z Katovic. Zato se předvedli v dobrém světle brankáři, proto bylo těžké vybrat pouze jednoho.

Mezi tři tyče jsme nominovali čimelického Michala Fajfrlíka, který vychytal čistý štít proti Rudolfovu včele s nejlepším střelcem soutěže Pouzarem.

Obránce máme tentokrát čtyři. Martin Šrámek a Martin Petr se do sestavy dostali díky vstřeleným brankám, které pomohli k vítězství svým týmům. Druhý jmenovaný byl hodně při chuti, neboť na jeden gól i přihrál. Třetím do party je Jiří Nosek z Dačic, jenž předvedl svůj nejlepší výkon v sezóně a zejména jeho chuť v prvním poločase nominaci jednoznačně zaslouží. Kvarteto uzavírá Michal Hromada ze Soběslavi, který sice nepřispěl svým výkonem k výhře, ale v pohledném utkání proti Písku patřil k nejlepším hráčům a z pozice beka vstřelil i gól.

V záložní řadě najdeme trojici hráčů. Zvolili jsme volbu na Petra Kolecího, jenž i přes svůj věk hraje skvěle a v utkání proti Olešníku dokázal zastoupit další ikonu krajského přeboru Michala Sokolta. Pavel Rejšek pomohl Katovicím k dalšíi výhře gólem a jeho výkon byl celý zápas dobrý. Martin Janovský nastoupil proti Hluboké až na druhou půli, ale právě jeho trefa se stala tou vítěznou. Planá i díky němu zvítězila nad favorizovanou Hlubokou.

I v útoku máme trojlístek. Pavel Keclík byl u obou branek Písku, dobře si rozumněl s Janem Zušťákem. Roman Mužík z Jankova rozvlnil síť Prachatic a po celé utkání dělal vítr v obraně Tatranu. Posledním hráčem je Petr Hovorka z Katovic, který se jako jediný prosadil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.