SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Nový týden je tu a s ním také další sestava kola, tentokráte však trochu pochmurná, neboť se jedná o poslední sestavu kola v roce 2015. Tedy ne tak úplně, ale o tom zase jindy. Tentokráte tu máme opět jedenáct borců, kteří se svými kvalitami dostali mezi ty top hráče uplynulého kola, tak hlasujte pro svého favorita!

V bráně se nám představí gólman Unionu Marek Horn, který svými zákroky zajistil alespoň bod z Litic.

 

Martin Jeslínek, víkendový soupeř právě Horna, byl vyhlášen jako hráč zápasu z domácí strany. V obraně působil jako zeď, kterou by nerozbilo ani Thorovo kladivo. Jiří Svoboda se na stoperu opravdu našel, letenští si po tomto tahu mohou mnout ruce. Smíchov sice v posledním kole nezvítězil, ale Jakub Ostrolucký měl velký podíl na tom, že jeho tým získal alespoň jeden bod. 

 

Vodník Petr Hrdlička si dvěma brankami proti Lhotě o nominování prostě řekl. Ondřej Faist z Rapidu proti Chrástu jednu branku dal a při druhé ještě se spoluhráčem Liškou asistoval. Zručský kanonýr Roman Karpíšek hattricem sestřelil Košutku. David Punčochář z Malesic se dvěma góly výrazně podílel na vysoké výhře. 

 

Další hráč z Malesic, Martin Otýs vstřelil taktéž dvě branky. Tomáš Lomoz proti Spojům ukázal, že Dýšina není jen o Paškovi. Nepříjemnému soupeři dokázal zasadit tři rány. Na závěr tu máme klasického kanonýra ze Lhoty Matěje Strejčka. Z tohoto forvarda se obráncům ježí chlupy všude na těle, tentokrát jeho sílu pocítily Vodní Stavby, Strejček se prosadil třikrát. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.