SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

První polovička sezóny nám nabídla mnoho zápasů, kde buďto figurovali střelci nebo zodpovědná obrana. Poklonu musíme smeknout před suverenními Benátky, které si vybudovaly solidní náskok a jsou takřka jednou nohou v B. třídě. Za to boj o záchranu bude jistě napínavý do posledního kola. Pojďme si tedy představit borce, kteří podávali stabilně kvalitní a zodpovědný výkony.

 

Brankář:

Lukáš Jíra (Benátky) – Brankářská jednička v Benátkách. S jeho zásluhou dostaly Benátky za celý podzim pouze 7 branek, což je fantastická bilance!

 

Obrana:

Martin Tůma (Čistá) – Obranný pilíř čistecké obrany. Pod jeho velením funguje vše jak má. I přes současné umístění Čisté se i díky jeho zásluze můžou pyšnit třetím nejlépe bránícím celkem soutěže.

Jaroslav Kamenický (Akuma) – Zkušený exligista, který toho má stále hodně co nabídnout. Jde vidět, že svému týmu je stále platným hráčem a jeho cit pro hru dává Akumě myšlenku a fotbalovost.

Petr Polanka (Čejetice) – Stabilní hráč, který nejen plní své defenzivní povinnosti, ale několikrát za zápas potrápí i hostující zadáky. Za sezónu se může pyšnit několika góly a  asistencemi, což je na obránce chvályhodná statistika.

Zdeněk Kučera (MSK „B“) – Obrannou čtveřici zavírá z pravé strany zkušený zadák Kučera, který se stará o fungování obrany rezervy v Hradiště. Nebýt jeho, jistě by teď MSK nepřezimovalo na druhém místě v tabulce.

 

Záložníci:

Petr Matouš (MSK „B“) – Záložník, který okusil i chuť A. třídy. Není tedy divu, že jeho služeb rezerva Hradiště využívá dokonale.

Martin Maška (Kosořice) – Opora svého týmu, aby ne, když je to kapitán. Martin podával po celý podzim kvalitní výkony, které tak pomohly Kosořicím k současnému místu v tabulce.

Ondřej Holický (Čistá) – Záložník Čisté, který hraje pravidelně i 2. ligu futsalu za Jablonec. Není divu, že když máte v týmu takového technika, hra je hned klidnější a kombinace jde mnohem lépe.

Michal Souček (Chotětov) – Stoprocentní srdcař týmu, aby ne, když je to odchovanec. Michal odehrál všechny zápasy podzimu a svým výkonem potrápil nejednoho zadáka soupeře. I přes jeho mladý věk je oporou svého týmu.

 

Útočníci:

Štěpán Krýda (Benátky) – Štěpánovy pravidelné zásahy pomohly Benátkám k tak suverénnímu podzimu. Rychlonohý útočník, který se může pyšnit 10ti zásahy.

Jakub Čečelský (Kněžmost) – Stejně jako jeho kolega v sestavě kola Krýda i on má na kontě 10 vstřelených branek a dělí se tak o první místo. Proto zde nemohou chybět obě útočná esa svých týmů.

 

Náhradníci:

Obránci:

Jiří Barva (Bělá) – Kapitán svého týmu, který se v poslední dvou zápasech podílel na vysokých výhrách. Věřím, že právě tyto zápasy budou Bělou motivovat v následujícím zbytku sezóny.

David Nagy (Rejšice) – Zkušený „sniper“ z Rejšic. David se může pyšnit dobrou kopací technikou, kterou využívá k zahrávání standartních situací.

Záložníci:

Václav Práger (Předměřice) – Kapitán svého týmu, který je klasickým srdcařem. Žádný balón nevypustí a je nesmírnou oporou svého týmu.

Ondřej Novák (Bezno) – Bezno se momentálně potýká s velikým problémem. Od sestupových příček uteklo o fous. Ondřej bude mít za úkol pokračovat v podobných výkonech a Bezno zachránit.

Útočníci:

Libor Jurošek (Židněves) – Šutér ze Židněvsi. Liborovi se jako jedinýmu povedlo vstřelit 5 branek v jednom zápase a nemluvě o jeho expert tipu, kdy uhádl 6 zápasů ze 7, včetně tří remíz.

Jindřich Bůžek (Kostelní Hlavno) – Zkušený forvard z Hlavna, aby ne, když zkušenosti nabral i ve Výběru české reprezentace. Jindřichovy služby a zkušenosti využívá Hlavno dokonale, neboť ztrácí na druhé Hradiště pouhý bod.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.