SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Je za námi celá podzimní část a navíc i jedno jarní kolo hracího programu KP Vysočiny. Teď si již hráči užívají zaslouženého odpočinku, ale to neplatí o našich stránkách! Po každém kole jsme vám přinášeli ideální sestavu, ze které jste následně vybírali Hráče kola.  Na závěr podzimní části jsme si pro vás připravili ještě jednu anketu. S pomocí trenérů jednotlivých týmů jsme poskládali ideální jedenáctku podzimu a na vás teď bude, abyste z této sestavy vybrali Hráče podzimu!

 

Po celý podzim jsme dávali přednost ofenzivním sestavám. Aby také ne! Útočné řady se každý zápas činily a v každém kole bylo z čeho vybírat. Není tedy divu, že i sestava podzimu bude v ofenzivním rozestavení  3-4-3. A i tak byl přetlak v záložní a útočné řadě, některé hráče tak nenajdete zrovna na těch „jejich„ postech.  A jelikož je hráčů jedenáct, je jasné, že na všechny týmy se v sestavě nedostalo. Nenajdete zástupce brodské rezervy a Světlé, kde nebyl hráč, který by v celkovém hodnocení podzimu vyčníval tak, aby to stačilo na nejlepší jedenáctku. Černého Petra má i žirovnický Lukáš Dýnek, jenž se ze širší nominace do té konečné také nedostal a odnesl nakonec přetlak v záloze. Hodně o tom rozhodla mizérie celého týmu v závěru podzimu. Naopak dobrý závěr pomohl do sestavy Petru Hanouskovi z Chotěboře.

 

Libor Fiala

„Odehráli jsme mnoho vyrovnaných duelů, ve kterých často rozhodovala jedna branka. Libor nás v mnoha momentech podržel a právě k takovým těsným výhrám hodně pomohl,“  vyzdvihuje přínos brankářské stálice trenér Okříšek Gustav Cabúk.

 

Pavel Čermák

„ Je to klíčový hráč a základní stavební kámen naší hry. Ukázalo se to zejména v zápasech, ve kterých nemohl nastoupit. Pak naše kombinace a tudíž celkově hra vázla,“ říká trenér Jaroměřic Antonín Salák.

 

Milan Souček

„ Milan je oporou našich zadních řad a společně s obránci Bíteše patří k tomu nejlepšímu, co přebor může v defenzivních řadách nabídnout,“ tvrdí Petr Munduch, trenér rezervy Velkého Meziříčí.

 

Vojtěch Uchytil 

„Příkladný kapitán a vůdce týmu, který se během podzimu vyprofiloval i do role střelce důležitých branek. Bez něj bychom těžko dotáhli bodové manko,“ toť slova heráleckého trenéra Bohuslava Bureše.

 

Ondřej Busta

„Je to takový motor týmu, který jede na hřišti i mimo něj. Když k tomu navíc přidá 7 gólů a 6 asistencí, tak je jasnou volbou,“ má jasno Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic.

 

Matěj Vopršal

„Matěj je typ týmového vůdce. Svým přístupem na hřišti i mimo něj týmu hrozně pomohl. Po jeho příchodu přišla útočná kvalita,“ míní Radek Havlíček, trenér Přibyslavi.

 

Jiří Pikl 

„Jirka je ofenzivní hráč, který je šikovný na míči, má tah na branku, pro tým je platný i při standardních situacích, má v sobě fotbalové myšlení,“ popisuje kapitána Jitka Beránková, vedoucí humpoleckého týmu.

 

Luboš Morkus

„Někdo možná čekal Kříže, ale letošní podzim vyšel Lubošovi náramně. Střílel góly, vytvářel  gólové příležitosti. Za celý podzim si to zaslouží,“ prohlásil Pavel Klejdus, trenér Jemnicka.

 

Tomáš Dvořák

„Těžké rozhodnutí, v každé řadě by se našel hráč do ideální sestavy. Kluci hráli výborně. K vítězství je však především potřebné vstřelit branku a Tomáš se předvedl jako parádní střelec,“ toť volba Jaroslava Kubce, trenéra první Velké Bíteše.

 

Jakub Szabó

„Podzim se mu mimořádně vydařil a svými výkony, okořeněnými velkým počtem gólů, týmu velice pomohl,“ uznává Petr Dvořáček, trenér Sapeli Polná.

 

Petr Hanousek 

„Petr potvrdil na podzim stabilní formu a byl skoro jediný, který si i v našem období temna udržel dobrou výkonnost. Poté, co jsme se zlepšili herně i výsledkově, to potvrdil důležitými brankami,“ vyzdvihuje chotěbořského rychlíka trenér Josef Soural.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.