SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Tomáš Jarina – Vybrat brankářskou jedničku do naší sestavy nebylo vůbec jednoduché, na výběr bylo mnoho kandidátů, ale nakonec dostal přednost Tomáš Jarina z Bělé nad Radbuzou. Díky jeho konzistentním výkonům obsadila Bělá čtvrtou příčku a až na nepovedený zápas v Meclově a v Bezdružicích prohrála pouze se soupeři, kteří skončili před ní. Sám brankář nevynechal ani jedno utkání a ze třinácti zápasů dokázal čtyřikrát udržet čisté konto.

 

Michal Tesař – Král střelců mezi obránci – tento primát si po podzimní části odnese Michal Tesař z Tlumačova. Jeho osm přesných zásahů z pozice bránícího hráče mluví za vše, navíc se jeho tým může s devíti obdrženými brankami pyšnit nejlepší obranou v soutěži. Z velké části za to mohou jeho skvělé dirigentské schopnosti. Do obrany to byla pro nás jasná volba.

 

František Pták – Další, kdo se dostal do obrany naší sestavy podzimu, je František Pták z Boru. Jeho tým se především díky jeho skvělým výkonům umístil na šesté pozici, což před sezonou asi čekal málokdo. 25 inkasovaných branek rozhodně není mnoho a v Boru za to mohou vděčit právě jemu.

 

Jan Němec – I Postřekov má svého zástupce v naší sestavě a je jím obránce Jan Němec. Postřekov po značně nevyrovnaných výkonech skončil podzim na solidní deváté příčce a i když mají jeho hráči třetí nejhorší útok, mohou se společně s Chodovem pyšnit třetí nejlepší obranou a za to vděčí především svému šéfovi obranných řad.

 

Jan Milota – V naší sestavě samozřejmě nesmí chybět lídr tabulky střelců a tahoun Kolovče Jan Milota. Jeho patnáct přesných zásahů a mnoho dalších připravených gólů táhlo Koloveč celým podzimem a i když jeho týmu v závěru trochu došel dech, obsadil třetí příčkou se ztrátou pouhého bodu na druhého. I když všichni vědí, že v Kolovči myslí na víc.

 

Petr Földeši – Dalším hráčem, který nesmí chybět v naší záloze je Petr Földeši z Dlouhého Újezda.  Jak sám hráč, tak i jeho tým předváděli velmi konzistentní výkony, díky kterým Dlouhý Újezd v závěru podzimu předskočil Koloveč a dostal se na druhou pozici. Náskok vedoucího Tlumačova je ovšem velký, uvidíme jestli Petr Földeši přidá něco ke svým deseti trefám a pomůže tak svému týmu dostat se do čela.

 

Pavel Jarina – Sice toho na podzim tolik neodehrál, vinou zranění nastoupil pouze k sedmi zápasům, přesto si ale zaslouží místo v nejlepší jedenáctce. V pouhých sedmi zápasech dokázal nastřílet sedm branek a v první půli sezony táhl Bělou. Poté se ovšem zranil a na výkonech jeho týmu to bylo znát. Všichni jistě doufají, že na jarní část bude připraven a vytáhne svůj tým ještě výš  než na čtvrtou příčku.

 

Ondřej Pták – Posledním hráčem, který se dokázal dostat do nejlepší zálohy podzimu, je Ondřej Pták z Částkova. Jeho týmu se vůbec nevydařil vstup do sezony, což ovšem neplatilo pro tohoto borce, který i přes nezdar týmu podával skvělé výkony. Jeho forma mu vydržela po celý podzim a dokázal svůj tým dotáhnout na osmou příčku v tabulce.

 

Lucián Gitta – Do útoku si své místo prostřílel forvard Dlouhého Újezda Lucián Gitta. Jeho střelecký účet se po podzimní části zastavil na dvanácti přesných zásazích a všichni v jeho týmu věří, že na jaře přidá další. Dlouhý Újezd se díky jeho trefám může pyšnit nejlepší ofenzivou v soutěži s celkem 48 vstřelenými góly.

 

Jiří Stránský – Další jasnou volbou byl pro nás útočící hráč Boru Jiří Stránský. Ten si se třináctí trefami odnese pomyslnou korunu krále střelců mezi útočníky, svůj tým střelecky táhl po celý podzim a hodně tím přispěl ke skvělému šestému místu. Uvidíme, jestli si svoji formu přenese i do jarní části.

 

Václav Landrgott – Naši jedenáctku uzavírá opět hráč Bělé nad Radbuzou Václav Landrgott. Jeho jedenáct vstřelených branek nemohlo zůstat bez povšimnutí. Se svým kolegou s útoku Miroslav Bořilem vytvořil skvělý tandem, oba se výborně doplňují a jsou postrachem pro obrany soupeřů.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.