SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Podzimní část sezóny je za námi. Některým týmům se v ní dařilo lépe, jiným zase hůře a stejně tomu bylo také po individuální stránce po každého jednotlivého hráče. Už výsledky vašeho hlasování, ale i obsazení sestav kola celkově hodně napovídalo o tom, kteří hráči patří mezi pravidelné a důležité opory svého týmu. I přes mnoho těchto pomůcek pro nás ale bylo velmi obtížné sestavy tu vůbec nejlepší možnou jedenáctku. Ale nakonec je tady, mnoho hráčů jen těsně zůstalo za branami té dokonalé sestavy, ale všichni se tam vmáčknout nemohli. Věřím však, že ti nejlepší tam rozhodně jsou. Tak neváhejte a vyberte, komu připadne štítek vůbec nejlepšího hráče první poloviny sezóny.  

 

Jakub Malý (TJ Lesná) – S výběrem nejlepšího gólmana žádný větší problém nebyl a do sestavy se tak nakonec poměrně snadno dostal brankářský objev sezóny, Jakub Malý. Záložník Lesné totiž musel jednou zaskočit v brance za zraněného Lupšu, a podal tak dobrý výkon, že už mu pozice gólmana zůstala. Do té doby se Lesné ale moc nedařilo, ale po Jakubově nástupu začala Lesná bodovat i proti velkým favoritům. Malý nedostával moc branek a podával jeden úchvatný výkon za druhým. Lesná pod jeho vedením z branky vystoupala v tabulce hodně vysoko a v jarní části má v plánu pokračovat. Ale jisté je jen jedno, že v brance bude zase stát nová hvězda mezi brankáři.

 

Roman Táborek (Sokol Trpísty) – Nejstaršímu z bratrské čtveřice v dresu Trpíst patří v sestavě týmu, který na podzim překvapil nejen všechny ostatní, ale také sebe, pozice levého beka. Roman podává stabilně po celý podzim velmi kvalitní výkony a útočníci soupeře se přes něj málokdy dokážou dostat. Společně se svými třemi bratry patří mezi největší tahouny Trpíst a hru svého celku řídí hezky odzadu, kde je velmi platný. Na druhé straně obrany pak operuje jeho bratr Radek, naše hvězda posledního kola, ten se ale do nejlepší jedenáctky jen těsně nedostal. Přesto však Roman není posledním Táborkem, kterého zde uvidíte.

 

Peter Kotlár (TJ Kladruby) – Také ta druhá nejznámější a nejplatnější fotbalová rodina má ale v naší sestavě kola své zastoupení, a také ne pouze jedno. Ve středu naší zadní řady stojí Peter Kotlár, velmi kvalitní obránce s chladnou hlavou a přehledem ve hře. Zároveň také velmi ofenzivně laděný hráč, který se nebojí zapojit ani do důležitých akcí v ofenzivě. Prostřední ze tří slovenských bratrů ve službě celku Kladrub je opravdu velmi důležitou součástí týmu a respekt z něj musí mít nejen každý útočník, ale také každý obránce a brankář.

 

Adam Šimek (Baník Stříbro) – Na posledním místě v obraně jsme před mnoha dalšími adepty dali přednost nejčastěji skórujícímu obránci celé soutěže. O jednu branku před ním sice je Radek Vavřička z Lesné, ale ten letos častěji nastupuje na pozici záložníka, a tak si troufám ho z této statistiky tak trochu vynechat. Adam je hodně kvalitní mladý obránce, který je stále hodně dravý a ofenzivně laděný. Rád se zapojí také do útoku a pro svůj tým je tak přínosem po všech směrech.

 

Radek Švarcbek (FK Planá) – Jen o kousek unikla ideální jedenáctka podzimu Radku Švarcbekovi v tachovském OP, ve které Radek působí jako nejméně inkasující a zároveň nejčastěji skórující brankář. V rezervě plánského týmu ale působí, jako záložník, nebo útočník, a tak se nemusí o víkendu jen nudit v brance nejlepšího týmu tachovského OP, ale také velmi rád pozlobí obrany týmu o třídu níže. A daří se mu to skvěle, ačkoli totiž nenastoupil ke všem utkáním za B-tým Plané, drží se přesto v první pětici nejlepších střelců a nemohla mu uniknout ani nejlepší jedenáctka podzimu.

 

Milan Stoklasa (Sparta Dlouhý Újezd) – Těžko bychom hledali sestavy kola z podzimní části této sezóny, ve kterých by se asi největší opora Sparty neobjevila. Milan je největším tahounem svého týmu, hraje perfektně, i když se ostatním nedaří a dokáže rozhodovat zápasy klidně i úplně sám. Do sítě soupeřů nasázel už třináct branek, ale na mnohé další nahrál, u mnoha dalších byl a ještě dalším zabránil. Těžko říci, kde by Újezd bez své nejzářivější hvězdy byl.

 

René Mrenka (Čechie Halže) – René Mrenka je prozatím asi největší hvězdou soutěže. K přes léto omlazenému týmu Halže se připojil až později, když už byla sezóna v plném proudu a několik prvních zápasů tak ještě vynechal. Halži se ale zpočátku vůbec nedařilo, a tak vytáhla z klobouku geniální tah a povolala do svých služeb zpět René Mrenku. A návrat to byl velkolepý. René už od svého prvního zápasu začal dirigovat celou hru svého týmu a řídil ji hezky ze středové řady. A ještě do konce podzimu vytáhl Halži do první pětice. Daří se mu navíc skvěle také střelecky, a tak je s třiadvaceti góly jednoznačně nejlepším střelcem soutěže.

 

René Táborek (Sokol Trpísty) – Kapitán trpístského zázraku má za sebou další velmi povedenou polovinu sezóny. René řídí celou hru Trpíst a mnohokrát se výkon týmu odvíjí podle jeho výkonu. Zkrátka je pro tým velmi důležitý a v tom případě je při pohledu do tabulky jasně patrné, že Renému se prostě daří. Přesto, že zatím zaznamenal ale pouze tři trefy a vše mu trochu zkomplikovalo menší zranění, podává skvělé výkony. Na mnoho branek přihrál a na dalších se minimálně rozehrávkou a černou prací podílel. Umí se ale také vrátit a těžko říci, jak by na tom Sokol byl bez něj.

 

Lukáš Kotlár (TJ Kladruby) – Lukáš Kotlár je nejstarší z bratrské trojice z Kladrub. A pro Kladruby je velmi důležitý. Často bývá na hřišti nejdůležitějším hráčem svého týmu. Vypomáhá, jak v defenzivě, tak ofenzivně a umí být rozhodujícím hráčem. Je to komplexní hráč, který umí zabrat a na hřišti nechává vždy vše. Lukášovi se také jednou podařilo zvítězit v naší sestavě kola a diváci ho proto mohou znát lépe i díky našemu rozhovoru. To, že Lukáš nasázel sedmnáct branek, už je pak jen vedlejší informace. Kladruby by to bez něj měly velmi těžké.

 

Jakub Wintrle (Sokol Trpísty) – Jakub je letos na titul hvězdy kola ještě nedosáhl, ale často k tomu daleko neměl. Podává stabilně velmi dobré výkony a je nejdůležitějším mužem svého týmu po střelecké stránce. Skvěle si rozumí se svým parťákem z hrotu Robinem Táborkem a umí chladnokrevně zakončit. Jen v této sezóně se trefil už sedmnáctkrát, což z něj dělá z velkým náskokem druhého nejlepšího střelce soutěže. Je to rychlý a hbitý útočník, který ví, kam se postavit, je hladový po gólech a nechybí mu ani potřebné dravost.

 

Jan Strouhal (Čechie Halže) – Honza vytlačil ze sestavy v posledních kolech lázeňského Míška. Už od začátku sezóny působil velmi dobře a při chuti, měl dobrý pohyb a dostával se k mnoha šancím, ale měl jeden velký problém, na útočníka dával strašně málo branek. Postupem času se ale rozstřílel a teď je z něj skvělý všestranný útočník, o kterého by stál každý. Jan si dokáže najít pozici, udělat kličku, přesně zakončit, ale i velmi chytře přihrát. Odvede ve vápně skvěle černou práci, ale také dokáže míč do vápna dostat, a tam se dobře zorientovat. Zkrátka je to silný a všestranný útočník a za jeho výkony minimálně ke konci sezóny nesmí v naší sestavě chybět.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.  

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.