SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Pro všechny fanoušky fotbalu máme dobrou zprávu – web fotbalunas.cz se k zimnímu spánku rozhodně nechystá. Jedním z projektů, které na čtenáře čeká, je hlasování o nejlepšího hráče podzimní části. Vybrat jedenáct nejlepších hráčů nebylo vůbec snadné, ale po přihlédnutí k postavení v tabulce, vstřeleným gólům, vítězstvím v anketách či k tomu, jak je daný hráč pro svůj tým důležitý, jsme došli k následující sestavě. V ofenzivním rozestavení 3-4-3 má největší zastoupení Chlum, který reprezentuje hned trojice hráčů. Mezi vyvolené se nedostal nikdo z Mantova a z rezervy Starého Smolivce, tedy z celků, kterým po polovině soutěže patří sedmá, respektive osmá příčka. Doufáme, že si své favority najdete a podpoříte je patřičným počtem hlasů. Tak kdo se stane králem podzimu?

 

Dušan Kvídera (brankář, Chlum)

Vůbec nejlépe se do sestavy vybíral brankář, jméno Dušan Kvídera bylo jasné hned. S průměrem 0,73 obdržených branek na zápas je chlumský kapitán jedním z hlavních důvodů, proč tento celek vévodí celé tabulce. Jeho důležitost dokládá i fakt, že nastoupil do každého z jedenácti utkání. Jen v 8. kole musel v závěru vystřídat, důvodem bylo zranění zapříčiněné srážkou s neurazským útočníkem. Mezi Kvíderovy úkoly však rozhodně nepatři jen chytání střel či dirigování obrany. V Chlumu má na starosti i kopání penalt. Letos zatím proměnil oba své pokusy. K tomu si připočtěme tři vyhlášení za nejlepšího hráče zápasu a vyjde nám, že nejlepším brankářem v lize je ten chlumský.

 

Milan Klich (obránce, Líšina)

Pro někoho možná překvapivé jméno, ale tento stoper je pro Líšinou ohromně cenný. Zkraje sezóny začínal zápasy pouze na lavičce náhradníků, postupně se však propracoval do základní sestavy a stal se symbolem obrozené Líšiny. Z osmi zápasů, do kterých naskočil od první minuty, mohl se svými spoluhráči hned čtyřikrát slavit výhru. Jednou Líšina remizovala, třikrát padla. Trenér Reidl se o svého zadáka opírá, nakonec z něj udělal i kapitána. Co se statistik týče, Klich se dvakrát stal hráčem zápasu, třikrát uviděl žlutou kartu, gól nevstřelil.

 

Luboš Kadera (obránce, Hradec B)

Hradec B se může pyšnit především silnou záložní řadou a nejlepším útokem v lize. Ale ani jeho obrana není vůbec špatná. Za bezkonkurenčním Chlumem a za Neurazy mu v tomto ohledu patří třetí místo. Obdrželi 21 branek. Nejvýraznější postavou hradecké defenzivy je Luboš Kadera, který se dvakrát stal hráčem zápasu. Mimořádně silný je ve vzduchu. Zdobí ho i velmi dobrá hra hlavou, díky které si připsal už dva góly.

 

Zdeněk Švec (obránce, Chlum)

Posledním zadákem je Zdeněk Švec, další důležitý článek chlumské sestavy. Nejlepší výkon předvedl v 10. kole, kdy se díky výkonu proti Mantovu stal druhým nejlepším hráčem celého kola. Zdá se, že Baník je jeho oblíbeným soupeřem. V zářijovém střetnutí ho sťal střelou z přímého kopu, díky které vyhrál Chlum 1:0. Mezi jeho přednosti patří důrazná hra a spolehlivost. Dělá minimum chyb.

 

Tomáš Červenka (záložník, Chlum)

Prvním ze čtyřčlenné záložní řady a zároveň třetím hráčem klubu TJ Chlum je Tomáš Červenka. Ofenzivní středopolař vyniká především díky skvělé fyzické kondici, která mu umožňuje neúnavně pendlovat dopředu, ale i se vracet do obrany. Nejlepší utkání odehrál 20. září, kdy k výhře 5:2 na půdě Ptenína přispěl hattrickem. K těmto třem brankám přidal v průběhu podzimu ještě další čtyři, což znamená dělenou první příčku v tabulce střelců. Na záložníka parádní počin.

 

Ahmed Mebarki (záložník, Ptenín)

Jediný zástupce Lučiny Ptenín se jmenuje Ahmed Mebarki. Tvořivý záložník je mozkem týmu, který po skvělém vstupu do sezóny poněkud vyšel z formy a po 11. kole figuruje na čtvrtém místě. Mebarki má na starosti především ofenzivní složku hry. Zakládá akce, často rozehrává standartní situace a nebojí se ani vystřelit, o čemž svědčí tři vstřelené góly. Třikrát se stal nejlepším hráčem zápasu.

 

Josef Bradáč (záložník, Seč)

Ano, ofenzivní finesy a milimetrové střely vidí diváci nejraději, ale co by to bylo za sestavu, kdyby v ní nebyl pořádný defenzivní záložník, který by vydal energii za dva. Přesně takovým hráčem je Josef Bradáč ze Seče. Ten dokáže v případě potřeby zaskočit i do obrany. Jeho předností je zastavování soupeřových průniků a nebojí se ani přitvrdit muziku. Důkazem je fakt, že patří mezi nejtrestanější hráče v lize. Z gólu se letos ještě neradoval, ale od toho jsou na place jiní.

 

Václav Bouda (záložník, Seč)

Druhým zástupcem sečské zálohy je Václav Bouda. Čtyřiadvacetiletý hráč měl po čtyřech kolech na kontě stejný počet branek, na pátou trefu čekal až do 9. kola. I to mu stačí na dělené čtvrté místo mezi nejlepšími střelci. Nebojí se udělat kličku, umí si najít volný prostor a hlavně se nebojí vystřelit. Velmi cenný hráč pro trenéra Plojhara.

 

René Fisher (útočník, Hradec B)

A konečně se dostáváme do útoku, kde máme hned trojici zabijáků. Tím prvním je velezkušený René Fisher, který hraje pod koučem Koderou za hradeckou rezervu. Nejraději určitě vzpomíná na 10. kolo, kdy Hradec přivítal Ptenín. Fisher dvěma brankami ve druhém poločase otočil stav utkání na konečných 2:1. Elitní kanonýr týmu s nejlepším útokem v sestavě snů nemůže chybět.

 

Marian Vladař (útočník, Neurazy)

Poslední dvě jména potěší fanoušky šestému celku tabulky – Tatranu Neurazy. Útočník Marian Vladař nasázel v podzimní části skvělých sedm branek, díky kterým se s Tomášem Červenkou dělí o první místo mezi střelci. Několik svých branek zaznamenal po pokutových kopech, kde dokazuje pevné nervy i tvrdou střelu. V naší sestavě by zahrával všechny penalty v druhých poločasech. Ty z prvního dějství by kopal Dušan Kvídera. Komu by se dařilo lépe?

 

Václav Brožík (útočník, Neurazy)

Vladařovým parťákem je i v této jedenáctce Václav Brožík, další hrotový útočník z Neuraz. Tomu se šesti trefami do černého patří třetí místo mezi střelci. Kolik jich přidá na jaře? Klidně může atakovat metu patnácti gólů, technické i fyzické dispozice na to rozhodně má. Strašně těžko se brání. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.