SESTAVA PODZIMU - Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Do nejlepší jedenáctky podzimu se vešli převážně hráči z vedoucích týmu Hradčovic, Vlčnova plus doplněné o Bystřici pod Lopeníkem a Drslavic.

 

Brankář

Jakub Šmíd

Brankářská jednička, která nechyběla ani minutu. Hodně krát nás podržel.

 

Levý obránce

Ondřej Daněk

Po nějaké době se zase vrátil k fotbalu a je to jen dobře. Rychlý, gólový hráč. S ním jsme určitě posílili směrem dopředu! Obrovská škoda, že kvůli práci hrává většinou jen první poločasy. 

 

Střední obránce

Pavel Kašpařík

velmi důležitý hráč naší obrany. Společně s Radimem Kuželou, výborná stoperská dvojce, která dokáže zastavit 99 procent útoků soupeře. Kašpařík má velmi dobrý odhad, v soubojích tvrdý a nekompromisní a dobře čte hru. Řekl bych nejužitečnější hráč. Ale občas chybička nastane. 

 

Střední obránce

Petr Koníček

I v jeho letech nejrychlejší na place. Zkušenost, přehled. Velice výrazná posila, i když na jiném postu než u jakého jsme byli u něho zvyklí. Hlavně jeho zásluhou obrana funguje. 

 

Pravý obránce

Radek Máčala

Poctivý krajní obránce, jenž neustále podporuje útok. 

 

Střední záložník

Tomáš Koníček

střední záložník, mozek naší lajny. Býval to největší talent vlčnovského fotbalu, za posledních 20 let. Ale bohužel přestup do Dolního Němčí a přerušení kariéry na 6 let, bylo poznat, ale Tomáš se velmi snaží a od svého prvního zápasu se hodně zlepšil. Zápas od zápasu se lepší, jen je občas problém s nějakým zraněním. Společně se svým dobrým kamarádem a spoluhráčem Jakubem Tomalou, jsou střed našeho týmu, ale jak říkají oba, je potřeba ještě máknout na sobě, protože to není furt ideální.

 

Střední záložník

Petr Zelinka

obětavý hráč s velkým herním přehledem a nasazením. Bojuje až do konce, k čemuž se snaží strhnout i ostatní hráče. 

 

Střední záložník

Ondřej Hruboš

Důrazný hráč, začalo se mu dařit i střelecky. Univerzál, který často střídá posty ať už v útoku nebo kraji, střed zálohy. Na každé pozici zahraje. Také nechyběl ani minutu. 

 

Útočník

Ladislav Koktavý 

Rovněž velký bojovník, střelec – bohužel v závěru podzimní části bojoval i se zdravotními problémy. Pokud je v pořádku je klíčovým hráčem. 

 

Útočník

Radim Mikulec

Hlavně díky němu jsme tam, kde jsme. 14 gólu hovoří za vše, navíc na záložníka prostě paráda. Jeho hra s přehledem. Nejdůležitější hráč bez debat. 

 

Útočník

Kryštof Šabršula 

4x zvolen nejlepším hráčem kolo to hovoří za vše.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku