SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Do nominace pro ideální sestavu právě uplynulé podzimní části aktuálního ročníku se sice nezapojili zdaleka všichni účastníci soutěže, přesto je možných adeptů na vítězství hned několik a to se, řekněme si popravdě, nedostane na všechny. A abychom na nějaké jméno, jež si zmínku po odehrané polovině sezóny zaslouží, náhodou nezapomněli, vypsali jsme takzvanou lavičku náhradníků, pro niž sice nebude možné hlasovat, přesto se i ti hráči, kteří se nevešli do základní jedenáctky, dostanou na oči čtenářů a nikdy jim již nezapomene, že také oni patřili mezi výkvět nedávno uzavřené úvodní poloviny soutěžního rozpisu.

 


B R A N K Á Ř

Martin Hüttner (FC Vltava)
Beton v bráně Loučovic. Jedná se o spolehlivého brankáře, který hájí svatyni týmu FC Vltava a za svou dobrou práci si zasloužil hned několik ocenění v podobě titulů hráče utkání, načež z následujících nominací vzešel jednou jako jasný vítěz. Spoluhráči se na něj mohou s klidným svědomím spolehnout.
Komentář trenéra Jiřího Hoška: Stabilní držák naší svatyně, inkasoval nejméně branek a to nejenom díky obraně. V některých zápasech si na něm vylámal zuby nejeden útočník.
11 utkání, 3 čistá konta
V sestavě kola 2x, Hráč utkání 2x

 

LEVÝ BEK

Jakub Toth (FC Vltava)
Sice oproti většině soupeřů je mladý, ale přesto nevídaně dravý. I přes svůj nízký věk si vydobyl místo v základní sestavě mužstva a spolehnout se na něj rozhodně dá. V průběhu podzimu ukázal, že jeho předností není pouze obranná práce, ale dokáže nastartovat své rychlé nohy, podpořit útok a dát gól.
Komentář trenéra Jiřího Hoška: Kuba je náš ejmladší hráč základní sestavy a v šestnácti letech patří k pilířům naší obrany. Rychlý útočný obránce, má dobré krytí míče a dokáže si poradit i se zkušenými útočníky, kteří se snaží okupovat naše brankoviště. Počítat se s ním dá kdykoliv a nominaci si zaslouží.
11 utkání, 1 branka, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 0x, Hráč utkání

 

STOPEŘI

Tomáš Holas (TJ Sokol Chvalšiny)
Zkušený pilíř základní sestavy Sokola a zároveň beton v týmové defenzivě. Svou práci odvádí s naprostou zodpovědností a kromě vynikající práce před vlastní brankou dokáže dobře podporovat i útočné formace. Vstřelený gól v podzimní části sezóny sice nezaznamenal, ale zařídil jich nespočet.
Komentář trenéra Zděňka Čarka: Tomáš Holas je tvůrce naší hry. Hraje velice zodpovědně a útoky, které míří na něj, ve většině případů s úspěchem likviduje a ve vzduchu je téměř neporazitelný.
10 utkání, 0 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráč utkání 2x

 

Zbyněk Ginzel st. (SK Větřní B)
Zodpovědný matador, který při hře na hřišti dokáže spojit své letité zkušenosti v jeden celek a vložit je tak do výkonu, který využívá v obou místních týmech Větřní. Mnohdy zvládne odehrát obě víkendová utkání a do nich dát opravdu maximum, přičemž je na hřištích hodně vidět.
Komentář asistenta trenéra Vlastimila Sulzera: Odehrával sto osmdesát minut za víkend, což v týmové hře, zejména našeho béčka, bylo znát, když přidával hodně velké porce svých fotbalových kvalit. Hodně znatelná byla i jeho věková rozvážnost, načež týmu vždycky pomohl k dobrým výsledkům.
4 utkání, 2 branky, 1 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráč utkání 2x

 

PRAVÝ BEK

Radek Postl (FK Nová Ves – Brloh B)
Jeho tým si na podzim nevedl zrovna dle svých představ a proto také skončil s dvoubodovým náskokem na předposledním místě. Zachraňovat se však musel až v závěrečné fázi, ovšem nutno dodat, že poslední zápas před zimní přestávkou byl opravdovým bonbónkem. Týmový trenér i přesto jen těžko hledal jména, která by vyzdvihl a po dumání přišel na pouhé jedno a to Radka Postla.
Komentář trenéra Milana Šusty: Jelikož jsme se do poslední chvíle snažili o záchranu, nemohu nikoho nějak moc chválit. Výkony kluků byly hodně proměnlivé a jediný, kdo hrál po celou dobu ve vlastním standardu, byl Radek Postl. Uvidíme, jak si povedeme na jaře a uvidíme, jestli poté bude chvály více.
10 utkání, 1 branka, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráč utkání 1x

 

LEVÝ ZÁLOŽNÍK

Jiří Čermák (TJ Sokol Kájov)
Historicky první hráč kola v existenci našeho portálu, co se příslušné soutěže týče, jenže pak, přestože byl nominován, pomyslnou korunu nad hlavu nezvednul. Povede se mu to v akruální anketě o hráče podzimu? Jiří Čermák je velice aktivním záložníkem, který výrazně podporuje útočnou formaci Kájova a za své mluví také jeho osmibrankový výčet, který jej řadí do popředí tabulky ve vstřelených gólech.
Komentář trenéra Miroslava Grabce: Jedná se o jednoho z našich mladších hráčů, který operuje ve středu zálohy a pracuje se značným úspěchem. Zajišťuje střelbu a podílel se na většině gólů kolektivu.
10 utkání, 8 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráč utkání 1x

 

STŘEDNÍ ZÁLOŽNÍK

Lukáš Pulec (TJ Hraničář Malonty)
Po podzimní části se v tabulce střelců s osmi zářezy na pažbě dělí o čtvrté a páté místo, což z něho dělá nejaktivnějšího týmového kanonýra. Dokáže zastoupit nejeden post v poli a herně patří mezi špičku toho, co okresní přebor momentálně nabízí. Určitě se jedná o postrach většiny obránců.
Komentář předsedy Vladimíra Uhlíka: Je to náš nejlepší hráč a mozek celé hry. Tento host z Kaplice svými výkony baví nejen sebe, ale hlavně diváky a právě pro ně se ten fotbal hraje. Lukáš je takzvaný univerzál, zvládá jak útok, tak i zálohu.
11 utkání, 8 branek, 1ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 4x, Hráč utkání 6x

 

PRAVÝ ZÁLOŽNÍK

David Čábela (TJ Sokol Kájov)
Na fotbalových hřištích již leccos odehrál a po ten čas stihl nastřádat dostatečný souhrn zkušeností, které nyní dále rozdává. Podporuje kájovskou hru od zálohy až po útok a aktivně se dokáže podílet nejen na rozdávání šancí ke vstřelení branek, ale skórovat pro něho také není sebemenší problém.
Komentář trenéra Miroslava Grabce: Osa našeho týmu, kdy na svém stabilním postu středního záložníka odvádí pořádný kus práce. Dobře drží míč, načež v neposlední řadě hlavně tvoří hru.
10 utkání, 4 branky, 1 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráč utkání 2x

 

LEVÝ ÚTOČNÍK

Michal Toman (FC Vltava)
Ostrostřelec a jasný týmový kanonýr, který se po podzimu dělí o čelo v tabulce nejlepších exekutorů okresního přeboru v aktuálním ročníku. Dle toho, co dokazuje na hřišti, se řadí nejen na špičku ve svém klubu, ale také v příslušné soutěži a to je odehraná teprve polovina sezóny. Jak se uvede dále?
Komentář trenéra Jiřího Hoška: Zde není o čem diskutovat. S Patrikem Podskalským je Zizu nejlepší střelec podzimu a v našem klubu je také pravidelným vítězem ceny o nejlepšího střelce, načež patří k nejlepším hráčům týmu vůbec. Pokud mu vyjde zápas, je schopen ho ozdobit minimálně hattrickem.
11 utkání, 11 branek, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 3x, Hráč utkání 4x

 

STŘEDNÍ ÚTOČNÍK

Pavel Pecha (FK Dolní Dvořiště)
Nestárnoucí a snad i fotbalově nesmrtelný kanonýr Dolního Dvořiště si svými výkony o ocenění říkal zápas co zápas. Nejlepším důvodem, jek se mu nyní za jeho práci odvděčit je trenérova nominace do anketního kola o nejlepšího hráče uplynulého půlroku, kde bude bojovat o přízeň fanoušků.
Komentář trenéra Štefana Hoška: Nominace do sestavy podzimu je pro Pavla Pechu jasně jednoznačná. Ten ve svých třiceti osmi letech ukazuje, že je na trávníku velmi platným hráčem a přestože ho občas limituje zranění, stejně na trávníku ukazuje, že je pro tým hodně důležitým článkem. Myslím, že mnoho mladých kluků by si z něho mělo vzít příklad a to nemluvím jenom o příkladu jeho bojovnosti, ale zejména o samotném přístupu k dotbalu.
11 utkání, 7 branek, 1 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráč utkání 3x

 

PRAVÝ ÚTOČNÍK

Patrik Podskalský (TJ Sokol Chvalšiny)
Z Českého Krumlova přešel na hostování do Chvalšin, kde působí již několikátou sezónu a právě podzimní část té aktuální pro něj znamená čelo ve statistické tabulce střelců. Onen kanonýr si s jedenácti brankami vytvořil průměr gólu na zápas a počátkem jara hodlá pokračovat v aktivitě.
Komentář trenéra Zdeňka Čarka: Sice nevyužívá tolik šancí, kolik má, ale přesto je to náš nejlepší střelec. Příležitostí k zakončení má opravdu hodně a k větším úspěchům bude teď třeba, abychom zapracovali na koncovce. Jinak je Patrik opravdu zkušený hráč a rozhodně má ještě co ukázat.
11 utkání, 11 branek, 1 ŽK, 0 ČK

V sestavě kola 2x, Hráč utkání 2x

 

 

L A V I Č K A   N Á H R A D N Í K Ů

 

B R A N K Á Ř I

Martin Votýpka (SK Větřní B)
Už před postupem do okresního přeboru bylo vidět, že v brance větřínské rezervy nestojí kdejaký benjamínek, ale dobře chytající brankář. Po postupu o třídu výše bylo Větřní sice podceňovaným celkem, ale i tak dokázalo sehrávat vyrovnané duely a soupeře překvapovat. Také na tom má svou zásluhu tento mladík, který se starších a zkušenějších protivníků rozhodně nezalekl.
Komentář asistenta trenéra Vlastimila Sulzera: Ve svém nízkém věku nám hodně pomohl a celé béčko nám odchytal a výjimkou jednoho zápasu. Na svůj věk toho ukazuje opravdu hodně a je zcela platným hráčem do naší základní sestavy, což svými výkony rozhodně potvrzuje.
10 utkání, žádné čisté konto
V sestavě kola 1x, Hráč utkání 2x

 

Josef Bílý (TJ Hraničář Malonty)
Jeden z nejstarších aktivně hrajících účastníků soutěže, ne-li dokonce nejstarší, a přesto se může měřit s mnoha mladšími a herně čerstvějšími soupeři. Pro ty také dokáže být doslovnou noční můrou v brankovišti Malont, jelikož si na jeho dobrých výkonech vylámal zuby již nejeden oponující kanonýr.
Komentář předsedy Vladimíra Uhlíka: Osmačtyřicetiletý matador v brance nás, až na pár okamžiků, držel nahoře a zejména díky jemu máme tolik bodíků v tabulce, kterými se můžeme pyšnit.
11 utkání, 2 čistá konta
V sestavě kola 0x, Hráč utkání 1x

 

O B R Á N C I

Jiří Němec (TJ Sokol Kájov)
Letité zkušenosti dokáží vzít za své a když se spojí s fotbalovým chtíčem a bojem o vítězství, dokáží v obranných řadách znamenat hodně a to doslovný beton. Tento defenzivní umělec nevyniká vážně ve značném měřítku a pouze zřídka se skrze něho mohou soupeři radovat z následného úspěchu.
Komentář trenéra Miroslava Grabce: Je to náš nejstarší hráč, který znamená stoprocentní jistotu v obranné fázi. Plní také funkci potřebného hecíře a dirigenta hry celého mančaftu. Jedná se o kapitána zcela na svém místě a takový muž je potřebný v každém fotbalovém oddíle.
10 utkání, 0 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 0x, Hráč utkání 0x

 

Vladislav Žilavý (TJ Sokol Kájov)
Standardní výkony bez větších zaváhání a chyb zahrál také jeden z rodu Žilavých, kterýž zajistil krajní stranu defenzivy a zabezpečil tak zadní řady Kájova velice dobře. Jedná se o jednoho z mladších hráčů a právě onen může v týmu zajistit budoucí štít, pokud bude pokračovat ve výkonech, které si nastolil.
Komentář trenéra Miroslava Grabce: Vláďa vede v mladší kategorii našich hráčů a na pravé obraně si počíná velice dobře, což dokázal svými dobrými výkony, které odváděl po celou dobu podzimní části.
11 utkání, 1 branka, 4 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 0x, Hráč utkání 0x

 

Z Á L O Ž N Í C I

Michal Postl (TJ Sokol Chvalšiny)
Pravidelně nastupuje do utkání ve středu zálohy a pravidelně také odvádí chvályhodné výkony. Do hry stabilně vkládá všechno, co jeho síly nabízejí a nevypustí žádný souboj. Jedná se o hráče, který je v poli jen těžko nahraditelným a také na jeho výkonech stojí úspěchy chvalšinského týmu.
Komentář trenéra Zdeňka Čarka: Michal je kvalitní halv, který si zodpovědně plní úkoly, jaké má. Dobře podpoří jak obranu, tak i útok a je nedílnou součástí naší základní sestavy.
11 utkání, 0 branek, 1 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráč utkání 1x

 

Jiří Žák (FC Vltava)
Na kraji zálohy se cítí jako ryba ve vodě a ve svém teritoriu je jasným pánem. Práci odvádí s velkým respektem, který vůči němu soupeři chovají a dokáže skvěle podporovat obranu i útok, o čemž se v průběhu podzimní části mohli mnozí zcela jasně přesvědčit. Do každého zápasu vstupuje naplno.
Komentář trenéra Jiřího Hoška: Jasná pilka na kraji zálohy. Má velké zrychlení, dokáže obejít soupeře a připravuje šance útočníkům, přičemž zároveň dobře pracuje i v defenzivní činnosti. Také je zarytý bojovník, který žádný souboj nechce prohrát a tak hraje vždy a všude se stoprocentním nasazením.
10 utkání, 2 branky, 4 ŽK, 1 ČK
V sestavě kola 0x, Hráč utkání 0x

 

Ú T O Č N Í K

 

Martin Beneda (TJ Hraničář Malonty)
Základní stavební kámen sestavy Hraničáře, který svou hrou dokáže nadělat paseku v mnoha obranách u mnoha soupeřů a útok není jedinou jeho silnou stránkou, naopak, zodpovědně se dokáže ujmout i role jak záložníka, tak i dopomoci k lepší hře v defenzivě. Na podzim se trefil šestkrát.
Komentář předsedy Vladimíra Uhlíka: Zcela zaslouženě si nominaci vybojoval tím, jak v podzimní části makal. Nevypustil žádný souboj, do všeho chodil s obrovskou vervou a když zúročil své rychlé nohy, tak v nadělal nemalý průvan ve všech obranách v okrese.
11 utkání, 6 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 3x, Hráč utkání 3x

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.