SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

6

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Anketa o hráče celé podzimní části sice nečítá stoprocentní účast všech klubů, přesto se však našli tací, kteří si místo v poli nejlepší jedenáctky zaslouženě vybojovali a pro ty, na které se nedostalo, je přichystaná takzvaná lavička náhradníků. Ta sice ke vší smůle hlasy fanoušků nezaznamená, ovšem těm, kteří na ní mají své místo, nikdo neodpáře, že se stal součástí nejlepší sestavy úvodní části ročníku.

 

BRANKÁŘ

Václav Kuchař (TJ Sokol Benešov nad Černou)
Jediný nominovaný brankář, čili bez konkurence zaujímá místo nejlepšího gólmana podzimní části. V ještě nedávno probíhající úvodní části sezóny si počínal velice dobře a z toho také vyústil nejeden titul pro hráče zápasu. Následně se dostal i do sestavy kola, prvenství se však doposud nedočkal.
Komentář jednatele Jiřího Koždoně: Nemůže být pochyb o tom, že se jednalo o veledůležitou oporu našeho týmu. V podzimní části jsme jej několikrát nominovali do sestavy kola poté, co patřil mezi nejlepší hráče zápasu a při jeho dobrých výkonech za sebou nechává i svůj vyšší věk. V tom stále předvádí fantastické zákroky a má velkou zásluhu na tom, že se nám podzim povedlo uhrát nahoře.
9 utkání, 2 čistá konta
V sestavě kola 2x, Hráčem utkání 3x

 

LEVÝ OBRÁNCE

Marek Huřťák (TJ Sokol Horní Dvořiště)
Je naprosto nezbytné, aby se do nejlepší jedenáctky zapsal i takový zadák, který se nebojí hrát plně důrazně a přesto v souladu s pravidly. Tím je právě Marek Huřťák, defenzivní hráč, mezi jehož um se může řadit také přesnost v rozdávaných přihrávkách na adresu svých spoluhráčů.
Komentář trenéra Zdeňka Keményho: Marek je velmi spolehlivý obránce a přesto, že hraje tvrdě, jeho zákroky nejsou zákeřné. Pokud jeho jméno na soupisce schází, je naše defenziva zmatená a na hřišti podáváme poloviční výkon. Nad hrou má velký přehled a může se chlubit předurčenými dirigentskými schopnostmi. Občas má sice problémy s rozhodčími, když jim do jejich práce doslova kecá, což jeho výkon trošku sráží. Já ho na druhou stranu několikrát dokážu pochopit, ale …
9 utkání, 0 branek, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráčem utkání 2x

 

STOPER

Luboš Mišovič (TJ Sokol Benešov nad Černou)
Základní stavební kámen benešovské obrany a velmi zkušený stoper, který jen tak nezaváhá a poté nenabídne soupeři šanci ke střeleckému úspěchu. Je to kapitán na pravém místě a zároveň plní roli tvůrce hry, kdy z pozice posledního hráče na hřišti vidí vše, co se kde odehrává a udává.
Komentář jednatele Jiřího Koždoně: Bez Luboše by naše obrana nebyla tak pevná, jak je a on sám je jejím základem. Standardně podává perfektní výkony a určitě si zaslouží nominaci do sestavy podzimu. Musím uznat, že sám je jeden z nejlepších stoperů, jaké Benešov kdy měl.

9 utkání, 0 branek, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráčem utkání 1x

 

PRAVÝ OBRÁNCE

Pavel Sládek (FC Lipno)
Naprosto všude použitelný univerzál, který dokáže zastat jakýkoliv post na hřišti. Jelikož může spoléhat na své rychlé nohy, zastane veškerou práci od defenzivy, přes zálohu až k útoku. Umí brankám nejen zabraňovat, ale také je připravovat a sám střílet nejen z individuálních příležitostí.
Komentář člena výboru Vlastimila Březiny: Je úplně jedno, na jaký post jej trenér postaví, zahraje dobře a naplno úplně všude. Nutno podotknout, že byl vedením vyhlášen nejužitečnějším hráčem podzimní části a abych pravdu řekl, určitě by si zasloužil i úspěch v této lákavé anketě.
10 utkání, 3 branky, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráčem utkání 1x

 

LEVÝ ZÁLOŽNÍK

Václav Měchura (TJ Sokol Horní Dvořiště)
Kapitán Horního Dvořiště, který za dobu své kariéry nasbíral mnoho zkušeností. Soupeři často pouze kroutí hlavou, jak tato černovlasá raketa ve svém věku dokáže disponovat takovou rychlostí a v další řadě nevídanou vytrvalostí, s níž do zápasů vstupuje. Proto také dokáže ovlivnit výkon celého týmu.
Komentář trenéra Zdeňka Keményho: Správný kapitán a mozek celé hry. S jeho výkonem stoupá, ale také padá hra celého mužstva, načež je zcela značná i jeho nepřítomnost. I ta se na celkovém podání zápasu odrazí. Je to sice náš nejstarší hráč, ale jeho fyzička je obdivuhodná.
8 utkání, 3 branky, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 3x, Hráčem utkání 3x

 

STŘEDNÍ ZÁLOŽNÍCI

David Benda (TJ Sokol Benešov nad Černou)
Fotbalista, jenž díky svému věku nepůsobí v dospělé kategorii tak dlouho, jako většina jeho soupeřů i spoluhráčů, ovšem to, co dokáže na hřišti, je opravdu chvályhodné. Jeho snaha obohacená znatelnou dávkou píle vedla k několika nominacím do sestavy kola a z nich také vzešla celkem dvě vítězství.
Komentář jednatele Jiřího Koždoně: Tento mladý fotbalista je v podstatě tvůrce naší hry. Má neskutečný přehled ve hře, svým spoluhráčům vytváří vynikající šance k zakončení a nebojím se říci, že právě on si zaslouží, aby se mu přezdívalo oslovením Pane fotbalisto. V životě toho jistě dost dokáže.
9 utkání, 0 branek, 1 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráčem utkání 2x

 

Pavel Vnuk (FK Vyšší Brod B)
Mladý benjamínek v rezervním mužstvu Vyššího Brodu, jenž si svůj start odbyl už i v Áčku. Prvně pilně trénoval na postu brankáře, kde se chtěl aktivně podílet na minimu obdržených branek, ovšem poté pro něho zvítězila pozice záložníka a právě zde odvádí záslužnou práci. V existenci našeho portálu již své úspěchy zaznamenal a nyní hodlá bojovat o další prvenství a to o titul hráče uplynulého podzimu.
Komentář vedoucího Víta Syrovátky: Na to, že je opravdu mladý, si dokáže poradit s nebezpečím, které může soupeřův tým znamenat. V záloze toho odvádí vážně hodně, na výhrách se aktivně podílí.
5 utkání, 2 branky, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 1x, Hráčem utkání 1x


PRAVÝ ZÁLOŽNÍK

Milan Víšek (FC Lipno)
Záložník, který se s ničím jen tak nemaže. Umí si podržet míč, dobře s ním pracuje a jakmile má prostor k operaci, je opravdu obtížné jej o něj připravit. V letošní podzimní části mimo jiné dobře ukázal, jak moc je platným hráčem pro lipenský fotbal a jak dobře dokáže soupeři střílet branky.
Komentář člena výboru Vlastimila Březiny: Záloha je pro Milana jako šitá na míru. Má zde spoustu místa a času, kterého umí využít, načež má další silnou stránku. Jednak dobře rozdává balony, pak je schopen určovat tempo hry a během podzimu byl i střelecky aktivní.
10 utkání, 10 branek, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 5x, Hráčem utkání 5x

 

LEVÝ ÚTOČNÍK

Stanislav Přívratský (TJ Sokol Benešov nad Černou)
Zde není třeba co vykládat. Je to prostě kanonýr a má-li den, je schopen soupeřova brankáře doslova zostudit. Dá se říci, že se jedná o novopečeného hráče benešovského týmu, ale zcela vidno zapadl do kádru na jedničku. Hráči, jako je on, se hledají opravdu těžko a Sokol mu jistě vytvoří nejlepší zázemí.
Komentář jednatele Jiřího Koždoně: Standa je prostě střelec. Jeho příchod do našeho týmu hrozně zvedl ofenzivu kádru a typ hráče, jako je on, nám scházel. Teď je vidět obrovský skok našeho útoku směrem dopředu a bez pochyby patří ke čtyřek základním článkům, které v Benešově dělají fotbal.
9 utkání, 12 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 3x, Hráčem utkání 3x

 

STŘEDNÍ ÚTOČNÍK

Ondřej Dědič (TJ Dynamo Světlík)
Nejen, že Ondřej Dědič vede střeleckou bilanci svého týmu, ale je také průběžným králem střelců v celé soutěži. Společně se svým spoluhráčem Adamem Novotným tvoří obávané a velice nebezpečné duo, před nímž se musí mít na pozoru každý protivník Světlíka. Společně s týmem má velice dobře nakročeno k tomu, aby postoupil o třídu výše, kde jistě a bez pochyby má šanci hrát obstojnou roli.
Komentář asistenta trenéra Štefana Gondeka: Víte, já ani nemám koho nominovat. Jediná možnost, koho vyzdvihnout, jsou naše dvojčata Ondra Dědič s Adamem Novotným, kteří se postarali o drtivou většinu našich branek. Sami dávají to, co si vybojují a vše, co jsme dokázali, stojí zejména na nich.
9 utkání, 17 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 6x, Hráčem utkání 6x

 

PRAVÝ ÚTOČNÍK

František Olah (TJ Sokol Horní Dvořiště)
A abychom těch kanonýrů na place neměli málo, uzavřeme nejlepší jedenáctku dalším z nich. Pro tým Horního Dvořiště jde o jednoho muže, který se jen těžko dá nahradit a pokud má svůj dobrý den, tak si v bráně svého soka doslova otevírá střelnici. Co se týče gólů, tak v tomto směru o sobě dává vědět.
Komentář trenéra Zdeňka Keményho: Klasický kanonýr. Vezmu-li to čistě teoreticky, tak naše góly jsou o tom, jak se zrovna vyspal. Abych to vysvětlil, někdy máme utkání, že je stoprocentně produktivní, ale někdy ho to vyloženě nebaví a to mu to tam prostě nepadá. Je sice pravda, že moc vidět není, na hřišti spoluhráčům moc nepomůže, ale góly prostě dávat umí, to se mu musí nechat. Proto tam také je.
8 utkání, 16 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 3x, Hráčem utkání 3x

 

Náhradníci

 

Obránce

Pavel Poštulka (FK Vyšší Brod B)
Dá se předpokládat, že si Vyšší Brod před sezónou předurčil trochu vyšší cíle, než ty, jakých dosáhl. A přesto mohl v obraně disponovat Pavlem Poštulkou, který se jevil jako jeden z nejlepších a proto ti také vysloužil nominaci do nejlepší sestavy podzimu a to i po celkem dvou předešlých nominacích.
Komentář vedoucího Víta Syrovátky: Obrana sice nepracovala tak, jak bychom rádi a proto některé zápasy skončili lépe pro soupeře. Vyzdvihnout ale musím Pavla Poštulku a opět jej nominovat.
7 utkání, 0 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 2x, Hráčem utkání 2x

 

Útočníci

Tomáš Cach (FK Vyšší Brod B)
V době podzimní části aktuálně rozehrané sezóny se do branky soupeře trefil hned čtyřikrát a ani jednou z toho nevedla cesta do sestavy kola. Možná proto byl ten pravý čas, dát mu šanci, jenomže vzhledem k nátlaku útočníků se do trojice hrotů nevešel a tak se k němu dostalo slovo coby k náhradníkovi. Nic na plat, jarem se pokračuje dále a určitě bude mít šanci s tím něco udělat.
Komentář vedoucího Víta Syrovátky: V útoku jsme neměli tolik slabin. Góly jsme dávat dokázali a Tomáš si vytvořil průměr jedné trefy na dva zápasy. Pokud bude pokračovat, úspěch se dostaví.
8 utkání, 4 branky, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 0x, Hráčem utkání 0x

 

Lukáš Konečný (FC Lipno)
Aktivně se k lipenským zapojil až do druhé poloviny podzimu, přesto se v průběhu pěti utkání dokázal trefit hned jedenáctkrát a znatelně se podílel na důležité formě mužstva. Netřeba zastírat že zásluhou jeho aktivity je teď Lipno na druhém místě a po zimní přestávce bude útočit na čelo žebříčku.
Komentář člena výboru Vlastimila Březiny: Ofenzivně velmi dobře laděný hráč, který si během každého zápasu vypracoval hned několik dobrých příležitostí. Většinu z nich s úspěchem dokázal přetavit v gól.
5 utkání, 11 branek, 0 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 5x, Hráčem utkání 4x

 

 

Adam Novotný (TJ Dynamo Světlík)
Druhý hráč týmu Světlíka, který stojí za tak vysokou gólovou hitparádou. Za svým kolegou z útoku zaostává pouze o jedinou trefu a pokud se v podobném tempu představí i během jarní části, může se Světlík těšit na zasloužený postup do okresního přeboru.
Komentář asistenta trenéra Štefana Gondeka: Víte, já ani nemám koho nominovat. Jediná možnost, koho vyzdvihnout, jsou naše dvojčata Ondra Dědič s Adamem Novotným, kteří se postarali o drtivou většinu našich branek. Sami dávají to, co si vybojují a vše, co jsme dokázali, stojí zejména na nich.
9 utkání, 16 branek, 2 ŽK, 0 ČK
V sestavě kola 4x, Hráčem utkání 4x

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 1. 2016 00:00
Bohužel v některých soutěžích bylo robotických hlasů velice hodně, proto jsme museli zakročit a vymazat je. Máme v plánu změnit systém hlasování, ale musíme nalézt optimální vyvážení uživatelského pohodlí vs. rizika hlasování nesportovně "roboticky" ovlivnit. Nechtěli jsme do současného hlasování přidat otravné opisování kontrolních kódu "captcha".

Náměty, jak by se vám hlasování líbilo, posílejte do hlavní diskuze pod článkem, viz odkaz. Chcete mít jako registrovaní uživatelé možnost spolutvořit sestavy kola? A co takhle hodnotit i jednotlivé hráče v utkání, rozhodčího a třeba i pivo a klobásu na stadionu? Dejte nám vědet!

http://www.fotbalunas.cz/clanek/2209/news-aktualizace-hlasu-v-sestavach-podzimu/
30. 1. 2016 14:26
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov
Nějak se brutálně změnily hlasy.To je chyba nebo to blbě přičítalo.
17. 12. 2015 19:50
Imrich Hrabovský
Je to skutečně tak. Zástupci všech klubů dostali informace o nominaci do sestavy podzimu s dostatečným předstihem + v konečných fázích další upozornění do sms. Že se účastnit nechtěli (nebo nemohli) už není věc portálu, ale samotného klubu. Zrovna zde ve III. třídě jsem i zvažoval, zda sestavu vůbec pustit, protože přišla účast pouze od třech mužstev a na poslední chvíly (naštěstí) dorazily doplňující nominace.
15. 12. 2015 16:28
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov
Jirko vidim to podobně. Když nějaký klub nenominuje, tak tam může mít těžko svého zástupce. Akorát Vás opravim, já vidim v nominaci pět oddílů.Neni tam beznadějně poslední Rožmberk, Romo, které stopro nikoho nenominovalo, poněvadž ty nikdy na nic nereagujou a SK Holubov, kteří s největší pravděpodobností také nikoho nenominovali, jinak věřím, že by se tam jejich zástupce byl.
13. 12. 2015 17:30
Zdravím.Ctěl bych reagovat na příspěvek p. Popela.Musím s Vámi souhlasit,že je celkem zvláštní,že se v sestavě podzimu objevili hráči pouze ze čtyř klubů.(z mého hlediska jsem tedy spokojen,poněvadž se mi do sestavy dostali všichni čtyři nominovaní) Myslím si ale, že nedošlo k nějakému pochybení od tohoto portálu!Spíše bych to viděl na pozdní nominaci od vašeho klubu nebo vůbec žádnou!!!Samozřejmě chápu vaše rozhořčení,myslím si,že každý tým si zasloužil mít svého zástupce.Zcela určitě bych Vám ale doporučil,aby jste si nejdříve zjistil jak jste to vlastně s nominací měli...a pak teprve něco komentovat nebo napadat!
9. 12. 2015 20:57
Zdravím pánové. Sestava III. třídy je zajímavá a jistě nominovaní hráči mají své kvality. Ale zaráží mě, že se jedná jen o hráče ze 4 klubů. Jistě i jiní příznivci ostatních klubů najdou mezi sebou hráče, keří se zde mohli objevit, ale neobjevili. Mně osobně v nominaci schází stoper mého Holubova Jakub Hůlka, který odehrál do zranění sedm zápasů, stal se čtyřikrát hráčem zápasu, dvakrát se objevil v sestavě kola. Pod jeho taktovkou jsme v sedmi zápasech inkasovali pouhých šest branek a má velkou zásluhu na tom, že se dosud držíme na čtvrtém místě. :-)