SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Petr Brandejs by ve svých sedmatřiceti klidně mohl pověsit úspěšnou fotbalovou kariéru na hřebík a sledovat dění na hřišti už jen jako divák. Místo toho v nové sezoně znovu nasadil brankářské rukavice a desítkami výborných zákroků deptal všechny lukavické soupeře. Na podzim inkasoval pouhých šestnáct branek a dokonce byl jednou zvolen nejlepším hráčem kola.

 

Rokytnici se úvod soutěžního ročníku příliš nevydařil. To samé se ovšem nedá říct o jejím obránci Lukáši Levém, který dokázal z pozice obránce zaznamenat celých pět gólových zásahů a v několika utkáních udržet čest vlastního týmu.

 

Výkony javornických fotbalistů byly v první části sezony hodně kolísavé. Výhra střídala prohru a naopak. V závěru podzimu však Javornice přidala plyn a získala čtyři vítězství v řadě. Na slušném působení v okresním přeboru a průběžné šesté příčce si připsal hodně zásluh Daniel Suk. Javornická obrana patřila po celý podzim k nejlepším a třiadvacetiletý obránce vstřelil dvě branky.

 

Nepostradatelným článkem v obraně druhého celku tabulky z Deštného byl v odehraných čtrnácti kolech Michal Tuček. Výborné výsledky svého týmu podpořil nejen dobrými obrannými zákroky, ale i třemi trefami.

 

Neunavitelný šutér, nezastavitelný gólostroj a všudypřítomný kat veškerých nadějí jakéhokoliv protivníka. Vamberecký záložník David Hamerský byl na podzim k neudržení a v dresu svého týmu dokázal ve čtrnácti zápasech devatenáctkrát rozvlnit síť. Po právu se tak vyjímá na prvním místě tabulky střelců a dvakrát zvítězil v anketě o nejlepšího hráče kola.

 

Na skvělé podzimní jízdě lukavické mašiny se podílelo celé mužstvo. K unikátní dvanáctizápasové sérii bez prohry však největším dílem přispěla dvojice matadorů Voltr-Polívka.

Lukavický kapitán Jan Voltr zatížil konto podzimních soupeřů dvanácti góly a významným způsobem pomohl svému týmu k prvnímu místu v tabulce. Své mužstvo táhl nejen na hřišti, ale měl rozhodující slovo i v kabině, když se v závěru podzimu tolik nedařilo.

 

Motor lukavické záložní řady Tomáš Polívka režíroval v první polovině sezony řadu skvělých vítězství. K množství finálních přihrávek, přesných centrů a chytrých kolmic se navíc sedmkrát zapsal do střelecké listiny jednotlivých zápasů.

 

Jestliže obranné linii Deštného velel Michal Tuček, v záložní formaci plnil roli lídra Lukáš Macháček.     Jednatřicetiletý záložník se do střelecké listiny se zapsal téměř v každém utkání a celkově počastoval jednotlivé protivníky osmi přesnými zásahy.

 

Kostelecká Lhota se mohla při svých zápasech spolehnout na řadu střelců, kteří jí svými góly zajišťovali cenné body. Tím nejúspěšnějším se však nakonec stal záložník David Rešl. Ten obohatil vlastní statistiky devíti zásahy a Lhotě pomohl k průběžnému čtvrtému místu tabulky.

 

Vedle Davida Hamerského by dokázal zářit jen málokdo. Michalu Šromovi se to přesto podařilo a za svým spoluhráčem zaostal v počtu vstřelených branek jen o tři „fíky“. Díky tomuto údernému duu, které před brankou soupeřů nejvíc tvrdilo muziku, se Vamberk může pyšnit skóre s 64 nasázenými góly.

 

Třiadvacetiletý hráč Přepych s dvanáctkou na dresu byl na podzim hodně vidět, a to jak v zápasech, ve kterých se jeho mužstvu nedařilo, tak i ve chvílích, kdy slavilo vítězství. Pozornost si Martin Tomín vysloužil především díky své vynikající střelecké potenci  - ve čtrnácti duelech zaznamenal šestnáct branek a v pořadí střelců se dělí o druhé místo s vambereckým Michalem Šromem. Jeho trefy navíc přinesly Přepyšským devatenáct bodů.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.