SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář:

Jan Škola (Sokol Heřmákovice) – Nejmladší brankář v soutěži podává v brance velmi stabilní výkony a je nedílnou součástí mašiny z Heřmánkovic, která obdržela v podzimní části jen 8 golů

 

Obránci:

Petr Novotný (Sokol Božanov) – Jistota vzadu a produktivita vepředu. Tak bych charakterizoval Petra „Krtka“ Novotného z Božanova. Nejenže dělá útočníkům soupeře velké starosti, on je naopak i přidělává brankářům soupeře, jako obránce totiž na podzim vstřelil 6 gólů!

 

Karel Novák (Sokol Zábrodí) – Stabilní člen obrany Zábrodí a také sestav kola! Má určitý podíl na čtvrté nejlepší obraně v soutěži.

 

Adam Škola (Sokol Heřmánkovice) – Hrající trenér Heřmánkovic je v obraně jako „skála“. Velice silový obránce, který dokáže hodně útočníkovi znepříjemnit hru. Jako tréner pozvedl Heřmánkovice až k triumfu v minulém ročníku a teď úspešně ve své práci pokračuje.

 

Záložníci:

Petr Šprinc (Lokomotiva Meziměstí „B“) - Podle mého nejlepší hráč sezóny, na kterého se pěje chvála ze všech stran. Proti Křinicím předvedl nevídaný počin, když vstřelil čtyři branky! Petr je stabilní členem „A“ týmu Meziměstí, takže za „béčko“ spíše zaskakuje, a to velmi úspešně. Na svém kontě má totiž devět gólů!

 

Jakub Kindl (Jiskra Martínkovice) – Záložník, kterého zdobí rychlost, dravost, horká hlava a hlavně skvělá levačka. Martínkovický štírek stihl dát zatím šest gólů a celkově se na podzim převedl ve velmi dobrém světle.

 

Petr Vogel (Sokol Otovice) - „Pan spolehlivý“. Tak by se dal nazvat Petr Vogel. Nejenže je velmi technicky vyspělý a má cit pro přihrávku, je totiž i velmi obětavý pro svůj tým. Určitě je nejklíčovějším hráčem Otovic. Proti Martínkovicím musel dokonce i zaskočit na postu brankáře, na kterém si nevedl ale vůbec špatně!

 

Michal Kment (Sokol Heřmánkovice) – Tento borec nesmí v sestavě chybět. Ze začátku působil Michal v útoku, později se ale dostal k práci záložníka, u které zůstal. Je velmi důrazný i silný na míči, i proto je pro Heřmánkovice důležitým článkem.

 

Útočníci:

Tomáš Dvořáček (Sokol Křinice) – Image alá Arda Turan, jeho plnovous nelze přehlédnout. Tomáš je bývalým brankářem, takže z části ví, jak na to. Na hrotu toho hodně uhraje, vybojuje, zkrátka je bojovník, kterého každý tým potřebuje.

 

David Bažout (Sokol Božanov) – Prozatímní nejlepší střelec sezóny. Na své „pažbě“ má už 11 zářezů. Davida zdobí schopnost najít ve správnou chvíli to místečko, kde by mohl být míč a skórovat, typický kanonýr!

 

Miroslav Balín (Sokol Heřmánkovice) – Nejlepší střelec minulé sezóny. Nejlepšího „zabijáka“ soutěže chce i letos obhájit. Na Davida Bažouta ztrácí jen dva góly. Miroslav je rychlostně i technicky vybaven nadstandartně pro tuto soutěž, dokáže obejít i více hráčů, do nejlepší jedenátcky rozhodně patří.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.