SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář:

Mikuláš Heřman (Třebeš) – Třebeš má nejpevnější obranu v soutěži – v patnácti kolech inkasovala Třebeš pouze čtrnáct branek. Důležitým článkem této statistiky je i Mikuláš Heřman, který udržel osm čistých štítů. 

 

Obrana:

Jan Šeda (Hořice) – V Hořicích sázejí na začleňování mladých hráčů do A týmů. Takovým případem je i mladý krajní bek Jan Šeda. Osmnáctiletý obránce si spolehlivě plní své povinnosti v obraně a zároveň podporuje útočné akce Hořic, díky tomu si Šeda na svůj střelecký účet zapsal dvě branky. 

 

Martin Zbořil (Třebeš) – Třiadvacetiletý obránce Třebše Martin Zbořil je podstatnou součástí defenzivy hradeckého týmu. Zbořil své statistiky navíc rozšířil o tři přesné trefy do sítě soupeřů.

 

Jan Hrubý (Černilov) – Na pevnou obranu se ve svých zápasech může spolehnout tým Černilova. Třetí tým tabulky v dosavadním průběhu sezony obdržel pouze šestnáct branek. K této lichotivé bilanci přispěl i obránce Jan Hrubý, který svůj výkon okořenil šesti vstřelenými góly. 

 

Záloha:

Lukáš Hubička (Libčany) – Libčany se v podzimní části sezony prezentovaly hodně ofenzivní hrou, což jasně demonstruje celkem 48 vstřelených branek. Výrazný podíl na gólech Libčan měl záložník Lukáš Hubička, který se trefil desetkrát.

 

Jan Rozsévač (Hořice) – Hořice před novou sezonou posílil zkušený záložník Jan Rozsévač, který dodal mladému týmu Hořic klid a zkušenosti. V první polovině sezony pomohl Hořicím ke čtvrtému místu nejen třemi góly.

 

Martin Friedl (Libčany) – Ofenzivu Libčan výrazně podporoval Martin Friedl, který hýřil v ofenzivě Libčan aktivitou, a po polovině sezony má na svém kontě pět zásahů.

 

Tomáš Berger (Lázně Bělohrad) – Lázně Bělohrad pomýšlejí na okamžitý návrat do Krajského přeboru. První polovina sezony byla pro fotbalisty Lázní specifická tím, že všechny své zápasy odehráli na venkovních hřištích. Ani to však nebylo pro Bělohrad překážkou. V současné době jsou Lázně Bělohrad na druhém místě tabulky. Na tomto umístění nese výrazný podíl i ofenzivně laděný záložník Tomáš Berger, který vstřelil osm gólů.

 

Útok:

Ondřej Karanský (Libčany) – Na špici tabulky střelců přezimuje útočník Libčan Ondřej Karanský. Pětadvacetiletému útočníkovi nedělalo problém nastřílet i čtyři góly za zápas, a se čtrnácti trefami je proto nejlepším střelcem soutěže.

 

Pavel Pokorný (Nepolisy) – Výbornou polovinu sezony má za sebou nováček z Nepolis. Nová tvář A třídy na podzim potrápila i ty největší favority soutěže, a Nepolisy se tak mohou pyšnit šestým místem. Podíl na dobrém umístění má i útočník Pavel Pokorný, který se postaral o jedenáct gólů Nepolis.

 

Miroslav Rychecký (Lázně Bělohrad) – Venkovní prostředí nedělalo střelcům Lázní Bělohrad problém. Miroslav Rychecký předčil svého gólegu z útoku Jiřího Odvárka o dvě branky. Rychecký překonal soupeřovy brankáře jedenáctkrát a je druhým nejlepším střelcem soutěže. Své postavení v tabulce střelců bude moci zlepšit na jaře, které odehrají Lázně Bělohrad kompletně na domácí půdě.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.