SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 18.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

 

Brankář:

Gólmanem do sestavy kola byl zvolen Luděk Hofta z Hvozdnic. Ten si o víkendu připsal čistý štít a jeho tým zvítězil pohodlným výsledkem 3:0.

 

Obránci:

Robert Barciaga

Prvním obráncem do sestavy kola byl zvolen Robert Barciaga z týmu FK Zbuzany. Jako každý zápas, tak i teď o víkendu předvedl výborný výkon a tak se opět dostal do sestavy kola.

 Tomáš Platil

Tomš Platil ze Všenorského SK je tu v sestavě kola poprvé. O víkendu si proti Jesenici připsal vstřelený gól a to i přesto, že hrál na pozici obránce. 

 Filip Zvára

Filip Zvára z Kácova je na tom podobně jako Tomáš Platil. I přesto, že je obránce, tak se mu také podařilo vstřelit ze své pozice branku. Jeho tým zvítězil 4:2 nad Lety a tak byl u důležité výhry svého týmu

 

Záložníci:

Lukáš Jiráň 

Lukáš Jiráň ze Všenor prožil úspěšný víkend. Hrál v základní sestavě, jeho tým zvítězil a on byl jedním z hlavních strůjců úspěchu. Co více si přát? Snad už jen to, dostat se do sestavy kola a i to se mu splnilo.

 Ladislav Obermajer

Ladislav Obermajer o velikonočním víkendu ukázal svou kvalitu. Prokázal, že i vedle hvězd svého týmu, jako jsou Lukáš Mráz a Lukáš Třešňák, se dokáže prosadit. V zápase proti Zavidovu se mu dařilo a vstřelil hned dvě branky.

Jiří Čermák

Jiří Čermák neprožil se svým klubem FK Lety příliš povedený víkend. Nepodařilo se jim porazit Kácov. On ale přesto patřil k těm lepším na hřišti, vstřelil branku a proto se dostal do sestavy 18. kola.

 František Koubek

Posledním záložníkem do sestav kola byl zvolen František Koubek. Není to poprvé co se mu poštěstilo býti v sestavě kola. Vidět ho tu můžeme celkem pravidelně, jelikož po celý podzim předváděl velmi dobré výkony. A proč je tu i dnes? Jeho tým si suverénně poradil se silným soupeřem z Příbrami a on byl jedním z hlavních strůjců úspěchu. Přispěl nejen dobrým výkonem, ale i vstřelenou brankou.

 

Útočníci:

Tomáš Nový

Do útočného tria, které by mohlo konkurovat triu zvanému MSN z Barcy, se prosadil jako první útočník Tomáš Nový. Kdepak samozřejmě to berme s nadsázkou, ale přesto můžeme říci, že útočná trojice se v tomto kole je opravdu silná. Prvním útočníkem je již zmíněný Tomáš Nový, který obléká dres Zbuzan a k výhře svého týmu přispěl vstřelenou brankou.

Lukáš Mráz

Dalším útočníkem je již známý Lukáš Mráz z Hvozdnic. Tento pravidelný hráč sestavy kola opět předvedl výborný výkon. Nic jiného už od něj snad ani očekávat nemůžeme. I tentokrát vstřelil branku. Jeho tým navíc zvítězil 3:0. V Hvozdnici tak jistě panuje spokojenost!

Artur Pana

Posledním hráčem do sestavy kola je Artur Pana z Kácova, který se tu v sestavě kola po dlouhé době opět ukázal. O víkendu se mu dařilo a vstřelil hned tři góly. Kompletoval tak hattrick a v sestavě kola nesmí za žádných okolností chybět.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.