SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Jarní část sezóny je v plném proudu a v pondělí jako tradičně Vám přinášíme sestavu kola, kde můžete do středečního poledne hlasovat o nejlepšího hráče uplynulého kola.

 

 

Michal Svoboda – Brankář z týmu TJ Sokol Kasejovice, který vychytal čisté konto v zápase proti Lužanům, kterým na jejich hřišti nadělili 0:3.

 

Lukáš Zajíc – Obránce z týmu FK Nepomuk B, který opět potvrdil své ofenzivní choutky a v zápase s Žinkovama měl velmi blízko ke gólu, jeho střela však těsně minula tyč. To ho trápit ale nemuselo, protože jeho tým doma vyhrál 2:0.

 

Martin Chára – TJ Sokol Kasejovice, kapitán týmu, který z obrany dirigoval celou hru svého týmu, který v Lužanech vyhrál 0:3.

 

Luboš Trhlík – TJ Slavoj Dvorec, obraná řada Dvorce měla celý zápas co dělat aby odrážela útoky Vstiše, zvláště ve druhém poločase a díky dobře organizované obraně jeho tým získal tři důležité body na cestě za záchranou.

 

Tomáš Loukota – TJ Klášter, kapitán a tahoun týmu Kláštera, který nastartoval svůj tým k zisku všech bodů.

 

Michal Kaiser – TJ Družstevník Vstiš, i když jeho tým prohrál ve Dvorci, tak on jako střídající hráč patřil k nejlepším hráčům na hřišti a jako zvolený hráč svého týmu si našel místo i v sestavě kola.

 

Ondřej Košán – TJ Slavoj Dvorec, záložník Dvorce, který byl vyhlášen hráčem zápasu a jedním gólem pomohl svému týmu k důležitým bodům na cestě za záchranou.

 

David Kubík – TJ Chotěšov, David v zápase proti Chlumčanům vstřelil dvě branky a zasloužil se tak velkou měrou o zisku všech prvních jarních bodů.

 

Petr Trdlička – TJ Dobřany, kapitán a tvůrce celé hry přispěl jedním gólem k výhře nad Radkovicemi a jeho tým si tak odvezl všechny tři důležité body.

 

Václav Švec – Hráč z týmu FK Nepomuk B, který vstřelil první branku zápasu hned v 6. minutě a nasměřoval tak svůj tým k vítězství 2:0 proti Žinkovům.

 

 

Stanislav Makovec – TJ Sokol Kasejovice, útočník, který se v zápase proti domácím Lužanům blískl dvěma góly a výrazně tak pomohl svému týmu k vítězství 0:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.