SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Hlasujeme – Poprvé na jaře!!!

Po několikaměsíční odmlce je tu znovu sestava kola a s ní vybraných jedenáct hráčů, kteří v uplynulém víkendu zaujali zástupce svých týmu nebo soupeřů, případně naší redakci. Tato jedenáctka nyní, jak jste zvyklí, čeká na vaše hlasy, které můžete posílat až do středečního poledne.

Samotná nominace na pozici brankáře sice nepřišla, od konkrétních zdrojů byl však Erik Poula vychválen za výkon, který v neděli odvedl. Na vyrovnávající brance sice svůj podíl viny nesl, ovšem také on má zásluhu na tom, že se za jeho zády síť vlnila pouze dvakrát. Zkrátka toho chytil mnohem víc na potřebný rámec a ještě se zaskvěl skvělými zákroky.

Obranná formace se pro tento týden skládá ze tří zadáků. Prvním, který se dostal do TOP jedenáctky je zkušený fotbalista Jan Macanovič, který i přes výsledkově nevydařený zápas zaujal trenéra svým chvályhodným výkonem. Doplní jej kapitán a Poulův týmový kolega Jan Baier. Ten byl na hřišti hodně vidět a také jeho zkušenosti mají co dočinění s alespoň jednobodovým přídělem. A defenzivní trio uzavírá jediný nominovaný obránce, který se gólově prosadil, jmenovitě Karel Beutl, jehož jméno zaznělo v pozápasovém ohlasu od pana předsedy jen v kladných větách.

Naopak čtveřice záložníků musela být tentokráte posilněna o hráče, kteří své úkoly plnili na hrotu sestavy, ovšem nápor útočníků byl po dvanáctém kole opravdu velký a tak jsme byli nuceni s jedenáctkou trošku zamíchat. A jedním z konkrétních případů je jméno Stanislava Wernera. Jeho tým nečekal snadný duel a k vidění byla opravdová bitva o body, avšak sám dvěma brankami dopomohl spoluhráčům k vítězství. Druhým dvougólovým střelcem pro toto kolo je Zdeněk Vrátil, ale ten svou muškou zařídil vlastnímu týmu “pouze“ jeden bod za ubráněnou remízu. Další dvojice je už jednogólová. Jan Sláma je jeden z těch, kteří znají nejen samotnou nominaci, ale prošli si i vítězstvím v této anketě a tak se po vstřelené brance a dobře aktivním výkonu uchází o hlasy svých příznivců znova, ale soupeřem mu bude i Michael Štěpánek. Tento agilní záložník je takříkajíc nejlepší z nejhorších. Se svým týmem vstřebal od favorizovaného soupeře nelehkou půltuctovou porážku, ale přesto byl jediným, kdo se nenechal zahanbit a podepsal se alespoň pod jediným čestným gólem.

Z již zmíněného náporu hrotařů zbyla poslední trojice, která se jeví jako nejlepší volba. Ani Jakub Řepa nemá za sebou úspěšný víkend, když ze hřiště odcházel jako poražený, ale stejně jako jeho posledně jmenovaný sok z této sestavy byl jediným úspěšným exekutorem svého týmu a nominaci si navíc vysloužil i u trenéra, který jej nominoval na hráče zápasu. Zbylé duo, jež se bude ucházet o hlasy je Michal Toman a Patrik Podskalský. Nejen, že tito dva muži spolu soupeří o čelo soutěžní tabulky střelců, ale střetli se i v posledním vzájemném utkání. O chlup úspěšnější byl Podskalský, kterýž zaznamenal dva zásahy a je prozatimním králem střelců, kdežto Toman skóroval jen jedinkrát a tak těsně zaostává.

Ala jak to vidíte vy, fanoušci? Hlasujte pro toho svého.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.