SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.04.2016

0

Druhý víkend je za námi a tak přinášíme hlavní jedenáctku, která vzešla z velice bohaté nominace a tak byl výběr nesmírně složitý. Hlasovat pro svého favorita můžete až do středečního poledne.

 

 

Pro tento týden byl naopak nátlak na jedinou obsažitelnou pozici brankáře. Jednoznačně bylo jediným východiskem postavení přídolského gólmana Pavla Mittasche, jenž jako jediný z nominovaných udržel čisté konto a byl tak velkou oporou svého mužstva v utkání s B-týmem Větřní. Záda mu tak kryje Filip Schneider s Martinem Dobrovodským, kteří několikrát inkasovali a z hřišť odcházeli jako poražení.

Obrana se již tradičně skládá ze čtyřčlenné řady. Vynikající zápas odehrál Radek Postl, jehož zodpovědná hra vedla k jasnému překvapení kola, když společně s mužstvem Nové Vsi a Brloha výmluvným výsledkem vyhrál na horké půdě v Loučovicích. Dalším mužem, který se uchází o vaše hlasy je defenzivní opora Chvalšin, jmenovitě Tomáš Holas. Jeho síla spočívá především ve vzduchu, čehož využil i v sobotu a vstřelil jeden ze sedmi gólů dosavadního lídra tabulky. I přes prohru s nulou na kontě má v top jedenáctce svého zástupce i Kájov. Tím je Jan Patřík, kterého jméno trenér Grabec zmínil i když chválou značně šetřil. S hráčem utkání si byl však jist. A posledním mužem defenzivní formace je zadák Dolního Dvořiště Jakub Kubík, jež se také dokázal trefit. A jeho trefa není ledajaká, nýbrž se s ní podílel na prvním venkovním vítězství týmu v aktuální sezóně.

Pojďme se nyní podívat na halvy. Tam úřaduje také čtveřice borců a hned navážeme na posledně zmíněné Dolní Dvořiště. Jeho druhým želízkem v ohni je Jan Krenauer, který odvádí stabilně úctyhodné výkony. Nyní se sice gólově neprosadil, ovšem zaujal. Po jeho boku ve virtuální sestavě své místo zaujal křemežský fotbalista Jan Fučík. V posledním utkání se ukázal jako srdcový bojovník, mimo to vstřelil branku a byl terčem nevkusného soupeřova zákroku, po němž následoval červený trest. Mezi jednobrankové exekutory se do statistik třináctého kola zapsal i Jakub Štěpánek. Také on má zásluhu na prvních jarních bodech Přídolí a do řad střelců se řadí mimo jiné také zlatokorunský agilní fotbalista Vír Ohnsorg. Po celý zápas byl proti Kájovu velice aktivní a proměnil penaltu.

Útočnou dvojici tvoří dva stabilně chválení muži. Prvním je Rudolf Karták, který se sice gólem nezaskvěl, ovšem ten jediný, který Vltavan vstřelil, Tomanovi zařídil právně jeho útočný kolega a přes laciný přístup celého mužstva jako jediný v dobrém smyslu vyčníval. Martin Beneda se hráčem utkání stává téměř pravidelně, takže to pro něho není nijak zvláštní ocenění, ovšem úspěch v anketě prozatím nezaznamenal a tak se o něj pokusí i tentokrát. Hlasujte.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.