SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 17.04.2016

0

Hlasování o nejlepšího hráče prvního jarního kola. Své hlasy můžete tradičně posílat až do středečního poledne. Rozhovor s vítězem vám nabídneme v pátek. Tak pojďme na to!

 

 

Lukáš Janeček (brankář, Mantov)

Slovy mantovského kapitána Hrubého: " Z Lukáše jsme udělali brankáře. A chytá výborně, už má první nulu!" Sluší se dodat, že byl dokonce jediným brankářem, který tento víkend udržel čisté konto. Velmi dobrá premiéra, tak ať se daří i nadále!

 

Václav Calta (obránce, Chlum)

Obránce Chlumu byl ústřední postavou šlágru kola. Nejenže spolu s ostatními spoluhráči dovolil soupeři jediný gól, on z pozice beka navíc dva vstřelil. A to stylově v 7. a 77. minutě. Favorit ankety?

 

Lukáš Hajšman (obránce, Chlum)

Předstoper lídra tabulky. I on se výraznou měrou podepsal pod výhru 4:1 nad Hradcem. Dozadu spolehlivý, dopředu aktivní.

 

Martin Wizovský (obránce, Mantov)

Skvělý výkon mantovského zadáka katapultoval do sestavy kola. Do defenzivy nesmírně platný, navíc umí podpořit útok. Velmi platný hráč pro Baník.

 

Vladimír Spour (obránce, Starý Smolivec)

I díky jeho výkonu dokázal outsider podruhé letos zvítězit. V nastaveném čase prvního poločasu se prosadil po rohovém kopu, čímž postavil základ pozdějšího obratu.

 

Miroslav Šašek (záložník, Ptenín)

Svou aktivitou a důrazem dělal Seči veliké problémy. Když měl šanci, hned střílel na branku nebo přesně centroval do vápna. Svou sportovní formu potvrdil i vyrovnávacím gólem na 1:1. (byť v zápise o utkání je jako střelec uveden Jan Strejc)

 

Dušan Štutika (záložník, Starý Smolivec)

Další ústřední postava 12. kola. Aktivní středopolař za celý zápas snad neztratil jediný míč, přesně nacházel své spoluhráče a hlavně vstřelil dva krásné góly.

 

Jan Schejbal (záložník, Ptenín)

"Já jsem malý, ale šikovný." Známá pohádková hláška na ptenínského Schejbala sedí dokonale. Proti Seči skvěle napadal její rozehrávku, osobní souboje vyhrával. Ohromně nepříemný soupeř, nedocenitelný spoluhráč.

 

Jakub Purkart (útočník, Seč)

Posila ambiciozní Seče se ve své premiéře uvedla dokonale. K remíze 4:4 na půdě Ptenína přispěl kmenový hráč Košutky, který naposledy hostoval ve Stodě, dvěma přesnými trefami. Kolik jich přidá za týden proti Chlumu? Rozhodně bude třeba si na něj dávat pozor.

 

Lukáš Brabec (útočník, Neurazy)

Jediný zástupce Neuraz, které podlehly 2:4 Smolivci. Svůj dobrý výkon potvrdil gólem, který však na body nestačil. Snad příště.

 

Michal Šimandl (útočník, Mantov)

Útočník Baníku byl klíčem k úspěchu proti Líšině. S míčem byl prakticky bezchybný, soupeř mu jej nedokázal čistě vzít. Třešnickou na dortu byl jeho rozhodujcí gól, po kterém se jeho spoluhráči uklidnili a dotáhli zápas do vítězného konce.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.04.2016 10:18 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.