SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Výbrat jedenáctku hráčů, kteří v tomto kole zaujali bylo velmi složité. Pokud máte v sestavě kola svého favorita, nezapomeňta pro něj hlasovat každou hodinu do středeční 12 hodiny.

V brance si vysloužil místo zkušený Miroslav Mádl ze Žabovřesek. Ten si v zápase s Bukovskem připsal první jarní nulu a celkově již pátou v této sezoně.

 

 

V obraně si vysloužil nominaci Jaroslav Jírovec z Úsilného. Jednoznačně nejzkušenější hráč domácího týmu, podal proti Lipí povedený výkon a v defenzivě si počínal velmi jistě. Na stoperu se opět vyskytuje jméno Hála, tentokrát ovšem nejde o kapitána Žabovřesek Jana Hálu, ale o jeho strýce Tomáše Hálu. Ten zaskočil za svého zraněného synovce a prokázal, že když máte dost zkušeností a fotbalové myšlní, můžete hrát na pozici stopera hodně dlouho. Obrannou trojici uzavírá Tomáš Trávníček z Pištína. V zápase proti Černému Dubu, byl výborný v obraně a dokázal se i gólově prosadit.

 

Čtyřčlennou zálohu začneme dvojicí hráčů z Dívčic. Netradičně naskočil na pravém kraji zálohy Vladimír Valenta, který piloval lajnu a srdnatě bojoval. Škoda, že svou individuální akci přes tři hráče nezakončil gólem. Druhý Dívčickým hráčem je Karel Šíma, střední záložník, který byl velmi jistý na míče a nekazil rozehrávku. Kromě dvou tyčí, vstřelil i velmi důležitý vyrovnávací gól. Ve středu zálohy rovněž velmi dobře a neúnavně operoval Radek Beneda z Mokrého a své spoluhráče zásoboval množstvím útočných přihrávek. Zálohu uzavírá Petr Švec z Úsilného. Ten opět potvrdil svou zlepšující se formu a byl jediným střelce v zápase s Lipím.

 

V útoku pak máme trojici útočníků. David Schneider z Černého Dubu bývá bohužel často jediným střelcem svého týmu, a i když se jako správný kapitán rve na hrotu útoku, na body to nestačí. Naopak bojovnost a nasazení, dělala problémy obranně Černého Dubu, v podání Martina Koklara z Pištína, který si vysloužil premiérovou jarní nominaci. Útok pak zakončuje nejlepší střelec soutěže Daniel Hrádek. Ten potvrdil svou gólovou pohodu a do sítě Kolodějí nasázel hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 19:38 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.