SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Další zajímavé kolo za námi, další hlasování a výběr nejlepšího hráče uplynulého víkendu před vámi! Kdo si vysloužil nominaci to ideální jedenáctky kola?

 

V tomto kole udrželi čisté konto tři brankáři, ale jediným, komu se to povedlo na hřišti soupeře, je Michal Vrábek z Trhových Svinů, který si pohlídal všechny situace v zápase s Kameňákem.

 

Vlastimil Kozel zase několikrát přesnými pasy za obranu vyzval ke vstřelení gólu spoluhráče a pomohl týmu k výhře. Petr Beneš jistým výkonem na stoperu vedl Netolické za třemi body, jeho přínos vyzdvihl i kouč Nárovec. Aleš Perfoll proměněnou penaltou zlomil odpor Kameňáku.

 

Jestli byla na některý post tlačenice, tak to tentokrát byl post středního záložníka. Rozhodně jsme nemohli opomenout výkon Jana Pavlíčka, který si připsal při výhře Sedlce bilanci 2+1, byl k neutahání. Černou v Pošumaví zase potěšil výkon defenzivního středopolaře Jana Šlaka. "Skvělý výkon dozadu a navíc dal konečně i gól," ocenil jeho přínos proti Plané kapitán týmu Černý. Vadim Rys zase ovládal střed hřiště v důležitém zápase Zlivi s Horní Planou. Lukáš Rapčan sice hrál za Vyšší Brod také na středu, my ho ale posouváme do kraje - dvakrát se trefil proti béčku Krumlova. A druhý kraj bude patřit jinak spíše útočníkovi Jozefu Havierníkovi, který v dresu Černé pokořil plánskou obranu také dvěma góly.

 

Do útoku se v záplavě dvougólových střelců kola dostali Václav Vlášek z Netolic a Roman Pořádek, který vstřelil obě branky Lhenic ve šlágru kola s Nemanicemi.

 

Do ofenzivy se tentokrát nabízelo hodně hráčů, nedostalo se třeba na skvěle hrajícího Kochlöfla z Nemanic, dvougólového Kuraliho ze Svinů, Gondeka z Brodu či zlivského Boubala. Tak třeba se těmto borcům povede i za týden...




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 15:17 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.