SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 15.05.2016

0

21. kolo okresního přeboru přineslo řadu očekávaných i překvapivých výsledků. Deštné si  s přehledem poradilo se Žďárem, Baník otočil zápas s Častolovicemi a Rokytnice rozstřílela Slatinu pěti góly. Na druhé straně znovu klopýtl podzimní suverén z Lukavice, když prohrál v Přepychách na penalty. Ve šlágru kola mezi Kosteleckou Lhotou a Javornicí zvítězili hosté, kteří triumfovali v poměru 3:2. 

Brankář Tomáš Ježek vychytal v devadesátiminutévém zápase všechny střelce Lukavice. Svému týmu navíc pomohl i v závěrečných penaltách a Přepychy oslavily proti favoritovi zisk dvou bodů. 

První branku duelu ve Vamberku zařídil v 19. minutě obránce Josef Čihák. Častolovice ale vedení neudržely a nakonec prohrály 1:3. 

Důležitou roli sehrál v utkání Petrovic proti Voděradům domácí Jakub Halíř, který v 8. minutě vyrovnal na 1:1 a nasměroval svůj tým ke konečné výhře 3:1.

Obranu Přepych s přehledem dirigoval Jaroslav Prát. I díky němu udržela obrana po celý zápas proti Lukavici čisté konto. 

Josef Kovaříček navyšoval ve 21. minutě gólový účet zápasu proti Kostelecké Lhotě na 2:0, jeho Javornice nakonec vyhrála 3:2. 

Na druhé straně vykřesal brankou z 61. minuty l naději na změnu výsledku lhotecký Milan Bulavcsjak. Jeho gólový příspěvek však nakonec na výhru nestačil. 

Slatinu sestřel dvěma proměněnými pokutovými kopy rokytnický Pavel Pelant. Jeho mužstvo následně nasázelo další tři góly a zvítězilo 5:0. 

Radek Presbruchý zvyšoval v 55. minutě zápasu se Slatinou už na 3:0, domácí nakonec utržili debakl 0:5. 

Na vítězství Deštného ve Žďáru se dvěma brankami podílel útočník Jan Ježek. V 22. minutě otevřel skóre zápasu a v 68. zvyšoval na 3:1. 

Rozhodující vedoucí trefu proti Voděradům zařídil ve 32. minutě Miroslav Rumpík, když Petrovice poslal do vedení, které jeho spoluhráči ještě navýšili jednogólovou pojistkou. 

Útočník Pavel Šponar vyrovnal brankou do šatny v 45. minutě skóre utkání s Častolovicemi a zásadním  způsobem ovlivnil následující průběh. Baník se po přestávce střelecky probral a otočil zápas. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.05.2016 11:56 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.