SESTAVA KOLA - 24.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Máme za sebou již 24. kolo KP Vysočiny a ani tentokrát nechybí 11 mužů právě odehraného kola. Osvědčená sestava 3-4-3 nabízí mix hráčů z deseti týmů. Jediný, kdo si zasloužil dvojí zastoupení je lídr z Velké Bíteše za to, že zvládl těžkou zkoušku v Chotěboři! Vybraná sestava slibuje zajímavý souboj týmů, které si v minulosti mohli opakovaně opřít o podporu svých příznivců. Pomožte i VY svými hlasy vašemu favoritovi!!

 

 

 

V posledních kolech máme přetlak na postu brankáře. Mezi nominovanou čtveřicí se opět objevil Jindřich Adamec, u kterého jsme již minule dlouho rozmýšleli a nakonec nevybrali. Tentokrát jsme mu dali přednost - skoro jediný drží, ikdyž ne příliš úspěšně, prapor světelských sklářů. Za stabilní výkony v jinak celkové mizérii svého týmu si nominaci zaslouží.

Obrana je opět jen tříčlenná, zato však velice zkušená - tvoří jí samí Hráči kola našich stránek. V této sezóně se jím stali Ladislav Střecha z Bíteše, Jaroslav Brabenec z Okříšek a i přibyslavský Jaromír Vopršal. Toto trio podává stabilní výkony, občas někdo z nich pomůže týmu gólem( jako třeba J. Vopršal, který dal dvě branky ve Světlé) a není divu, že se opakovaně objevují v sestavách. V tomto kole to navíc měli jednodušší v tom, že v obraně nebyla v nominaci skoro žádná jiná varianta.

Za to v záloze byl tradičně přetlak a bylo z čeho vybírat. Důležité branky, které vedly k potřebným bodům si připsali budějovický Tomáš Kyzlink  a Radek Valsa z Bíteše. Žirovnickou snahu o záchranu táhne především středopolař Jakub Vodáček a my ho vybíráme do sestavy. Kvarteto dotváří Pavel Tesař z Jemnicka, který jako jeden z mála jemnických hráčů  snese v posledních kolech přísnější měřítko.

V útoku hodně zlobil, přesto že gól nedal Lukáš Liška z Meziříčí. Stejně jako Jan Skryja z Humpolce se podílel na vysoké úrovni vzájemného zápasu. Za bojovníka sestavy pak vybíráme Milana Boháče- střelce a zástupce Herálce, týmu který bojuje do posledního soutěžního hvizdu!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 14:04 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.