SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Jelikož o postup hrají pouze čtyři týmy, tak sestavu pochopitelně tvoří několik hráčů z jednoho týmu. Hned čtyři zástupce má vedoucí Dynamo Světlík, kterému na záda se třemi hráči v nejlepší jedenáctce dýchá Lipno. Pro muže kola hlasujte do středečního poledne.

 

 

Díky chycené penaltě a několik skvělým zákrokům na horké lipenské půdě si místo v nejlepší jedenáctce kola zajistil brankář Světlíka Vojtěch Tybitancl.

 

Obranu vyztužila dvojice lipenských obránců Pavel Sládek a kapitán Vlastimil Březina, na jejichž hlavách a kopačkách končila většina útoků hostujícího Světlíka. Roli matadora sestavy si v obraně zaslouží František Píšek, který navzdory svému vyššímu věku prokazuje, že je stále rychlým hráčem a i díky své dlouhodobé zkušenosti dokáže zastavovat útoky většiny týmů v soutěži. Čtvrtým obráncem je syn Františka Píška, Petr Píšek, jenž se svým otcem vytvořil v této sezoně neprostupnou obranou dvojici a v zápase proti Lipnu byl hlavním strůjcem dělby bodů. 

 

Jarní posila Světlíka Dušan Mendel si díky svému výkonu vysloužila nominaci do sestavy kola. Tento středopolař se snažil být celý zápas v pohybu a častokrát napadal obranu Lipna, z čehož také vytěžil pro svůj tým vyrovnávací gól. Jisté místo má díky svým výkonům Martin Kotlár z FC Roma Český Krumlov. Druhého zástupce Roma jsme nominovali jejich kapitána Andreje Důnku, který se vrátil do sestavy a ihned přispěl svému týmu vítězným gólem. Místo v sestavě si na kraji zálohy také vysloužil benešovský David Benda, jenž stabilně podává dobré výkony.

 

Do útoku se prosadil lipenský Ondřej Panský, jenž velkou měrou přispívá k výborným výkonům svého týmu. Doplnil ho Stanislav Přívratský, který se jako jediný benešovský hráč prosadil v utkání proti Romu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 23:00 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku