SESTAVA KOLA - 28.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Máme tady sestavu 28.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

Erik Zavřel (Vysoké Mýto) – Erik nepustil za svá záda ani jednu střelu hráčů Trutnova a měl tak veliký podíl na jednogólové výhře svého týmu v Trutnově.

Roman Mach (Nový Bor) – Roman podal na kraji obrany vynikající výkon a stíhal podporovat i útočné akce. Navíc vstřelil krásnou branku v závěru prvního poločasu. 

Jan Martinic (Admira) – Honza řídil nejenom obrannou hru Admiry, k povinnému vítězství, ve kterém byly Semily nepříjemným soupeřem.

Josef Strnad (Ústí n.O.) - Josef podal v obraně Ústí výborný výkon. Bohužel ani on nezabránil porážce v Kutné Hoře. 

Jan Hanych (Suchdol)  – Po dlouhé době v základu. Tento mladý hráč musel nahradit Tomáše Michálka. Přihrál na gól, a soupeře trápil  svou rychlostí.

Ondřej Rozkovec (Jablonec) - Ondra byl ústřední postavou domácích. Hýřil aktivitou, nešetřil pohybem, získával míče, které následně konstruktivně posílal dál a předvedl několik skvělých individuálních technických kousků, čímž nezapomněl pobavit i diváky.

Michal Čada (Letohrad) – Michal měl velkou zásluhu na vítězství jeho týmu v Suchdole. První gól dal a na druhý nahrál. 

Miroslav Štemberk (Jablonec) - Jeho rychlost dělala hostům velké problémy, několikrát se dostal za jejich záda. Z jeho přihrávek Jablonec vytěžil jednu penaltu a sám Mirek třikrát ztroskotal na Kobosovi. Navíc si ještě příkladně plnil defenzivní úkoly.

Jan Novotný (Olympia) – Honza podal opět výborný výkon. Byl všude tam, kde bylo potřeba. Vstřelil vedoucí branku proti Jablonci.

Milan Antoš (K.Hora) – Milan vstřelil první branku do sítě Ústí a měl tak velkou zásluhu na veledůležitém vítezství svého týmu v boji o záchranu. 

Patrik Moravec (Turnov) – Patrik patřil až do svého zranění k nejlepším hráčům na hřišti. Vstřelil gól a neustále hýřil aktivitou. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 11:43 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.