SESTAVA KOLA - 25.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Před poslední kolo se neslo v duchu vysokých výher domácích týmů a toto nejvíce ovlivnilo naši konečnou sestavu. Nejvíce hráčů do sestavy kola se dostalo z HFK Třebíč a Sokolu Kouty, tyto dva celky své soupeře přehráli rozdílem třídy a to schodně o 5 branek.

Již tradičně přistupuje k osvědčenému rozestavění 3-4-3

V brance se nám představil Luděk Stýblo Sokol Kouty, za jeho odvahu po apelu diváků jít kopnout pokutový kop. Jeho odvaha byla odměněna zápisem do listiny střelců tohoto utkání.

V obraně spolupracují tito fotbalisté Martin Mašek a Radek Houser oba Hfk Třebíč B. Za výborné představení a bezchybný výkon.  Ve svém věku s přehledem zvládají stoperské posty. Ondřej Poul Vrchovina B, za kvalitní výkon se vstřelenou brankou.

O tvorbu hry se starali tito hráči Michal Vacek Ježek Rantířov, za výkon v první poločase a jeho krásné dvě branky. František a Jan Nečasovi za tvorbu hry a vstřelené 3 branky. Michal Semrád Sokol Kouty, vstřelil dvě branky a vytvořil spoustu jiných příležitostí.

O vstřelené branky se stralili Miloš Neuman Sokol Kouty, za kvalitních 45.minut na hřišti, kdy nejen branky střílel, ale i na ně přihrával. Karel Nováček Budišov-Nárameč, ten svými výkon zvedá tým velmi vysoko. Richard Novotný Hfk Třebíč, hatrick se nestřílí každý den a proto je jeho nominace naprosto jasná.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.06.2016 01:21 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.