SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

O víkendu se dařilo především útočníkům. Proto se nám jich do sestavy kola dostalo opravdu mnoho, což někteří z nich "odnesli" stažením do záložní řady. Ale v této pekelně ofenzivní jedenáctce umí zaútočit i obránci, což například dvougólový Calta potvrzuje.

 

Tomáš Kněz (brankář, Seč)

Na tuto pozici bychom po 19. kole našli celou řadu adeptů. Spolehliví byli i ptenínský Maršálek či Jaroslav Zikmund z Líšiny. Tomáše jsme nakonec vybrali hlavně díky tomu, že nebýt jeho, Seč by s Lučinou pravděpodobně nevyhrála. Vydřené tři body ji však posouvají velice blízko postupu do 3. třídy.


Václav Calta (obránce, Chlum)

Krajní obránce, jak už je jeho dobrým zvykem, i proti Hradci často podporoval útok. Svědčí o tom i dvě vstřelené branky. Jako bonus byl velmi jistý v defenzivě.

 

Karel Lhoták (obránce, Líšina)

Karel Lhoták proti Mantovu zaskočil na pozici obránce a vedl si skvěle. Jeho tým sice třikrát inkasoval, on sám však měl v prsty obou vstřelených brankách, když standartní situace, z nichž góly padly, přesně rozehrál.

 

Josef Bureš (obránce, Neurazy)

Jistý a klidný. Takový byl výkon Jiřího Bureše proti Starému Smolivci. Chyb dělal minimum a zapříčinil se o to, že Tatran na poslední místo nespadl. Ba naopak, slavil první jarní výhru.

 

Tomáš Behenský (záložník, Mantov)

Když v 62. minutě zvyšoval Zdeněk Hrdonka na 2:0 pro Líšinou, bylo mantovským pořádně horko. K obratu zavelel gólem naděje záložník Tomáš Behenský. Po celý zápas patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Jakub Machač (záložník, Mantov)

Ofenzivní středopolař obrat dokonal. V 81. minutě vyrovnal, v 88. poslal Mantov ke třem bodům, díky kterým je tento celek již na třetím místě v tabulce! Kdo by to byl po zimě čekal…

 

Karel Bouše (záložník, Starý Smolivec)

Ofenzivně laděný mladík byl proti Neurazům k nezastavení. Dvě pěknými střelami dal svého aktivnímu výkonu korunu, bohužel to na body nestačilo. Ale i tak zasloužená nominace.

 

Radek Tyml (útočník, Seč)

Dravý forvard gólem v 85. minutě rozhodl o výhře svého týmu 2:1. Tři body posouvají Seč na druhé místo, které zajišťuje postup o ligu výš. Ohromně cenný gól staronové tváře v červeno-černém dresu.

 

Patrik Sedláček (útočník, Ptenín)

Útočník Lučiny oddřel celých devadesát minut. Po několika zmařených šancích přišlo vykoupení v podobě skvělé přihrávky Podzimkovi, který bohužel branku netrefil. Poté Sedláček připravil ještě „gólovku“ Ahmedovi Mebarkimu. Ten už proměnil, ale na body to nestačilo.

 

Stanislav Eret (útočník, Chlum)

Kanonýr Chlumu se díky hattricku v síti hradecké rezervy řítí za korunou pro krále střelců. Na pažbě má již 14 přesných zásahů. Kolik jich do konce sezóny ještě přidá? Osobně tipuju čtyři, čímž překoná metu patnácti tref, kterou sám sobě před sezónou vytyčil.

 

Jaroslav Bouzek (útočník, Neurazy)

Hlavní eso Tatranu v podstatě zařídil první jarní body. Jeho hattrick kromě výhry 3:2 znamenal i posun v tabulce střelců. S deseti zásahy možná Ereta ještě pěkně prožene, uvidíme.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.06.2016 09:36 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.