SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.06.2016

0

Je tu top sestava závěrečného kola. V něm byl prostor vyzkoušet nadějné mladíky (například v dresu Frymburku se dobře uvedl Antl), jinde zase byli rádi za to, že dali dohromady jedenáct fotbalistů, někde si pak závěr ozvláštnili nasazením brankářů do útoků či k zahrávání penalty. Z výkonů vyčnívá střelecký koncert Kučery, který nasázel šest branek.

 

Jan Nováček byl jistotou vzadu v cestě Plané za titulem. Proti Svinům s inkasovanou brankou nemohl dělat nic. V zápase pak vyřešil všechny centrované míče, udržel střelu Kuraliho a v závěru oslabenému týmu pomohl včasnými výběhy proti domácím střelcům.

 

Martin Strnad se v nadsázce po půlroce postavil z gauče, aby pomohl Nemanicím v posledním utkání. A počínal si na předstoperu velice solidně. Martin Maňhal potvrdil formu a proti Netolicím se střelecky prosadil. Jaroslav Zíka si pak užíval pohodový zápas proti Vyššímu Brodu a měl prsty ve dvou z Kučerových gólů.

 

František Švábirt nastartoval brankostroj Horní Plané. Jan Pintér si i přes zranění z minulých kol nemohl nechat ujít rozhodující zápas Plané a ve středu zálohy bojoval jak o život. Jiří Stegbauer jednu nádhernou branku dal a na dvě přihrál Mrázovi, na výhře 4:2 tak měl lví podíl a rozloučil se tak stylově s újezdským dresem, v příštím roce chce zkusit štěstí v Roudném. Lubor Kitzler zase proměnil penaltu a dal i druhou branku ze hry.

 

Tomáš Kučera si moc přál vyhrát nejlepšího střelce soutěže. Sedleci se v posledním kole postavil Vyšší Brod a Kučera si ho vychutnal šesti brankami! A to jich mohlo být ještě víc... František Záveský zase svými trefami nasměroval Nemanice k pohodové výhře. Vojtěch Mráz dal dvě branky Lhenicím, že by Újezd našel svého střelce pro příští sezónu?

 

Hlasujte, s vítězem přineseme klasický rozhovor.

 

Ještě nás čeká hodnocení sezóny od zástupců jednotlivých týmů, chybět samozřejmě nebude ani zveřejnění Sestavy sezóny. Tak zůstaňte na příjmu...

 

Díky všem, že jste v sezóně sledovali fotbalunas.cz a obzvláště děkuji těm, kteří se na tvorbě obsahu webu osobně podíleli, ať už svými postřehy ze zápasů či třeba zaslanými fotkami.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 14:25 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.